sx700 או G16

• הוסף לסימניות
מה לקנות?
אני מחפשת תמונות חדות, ואין לי ידע בצילום.
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1612116:
לא מכירה את G16 אבל SX 700 חבלזית

אני מאוד הייתי שמחה לראות הסרטות שלה, אם יש לך משהו קטן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1612271:
לנו אין SX700 לאחי יש את זה לנו יש SX 260 כמעט אותו דבר רק שה700 יש לו 30 זום

בוידיאו זה לא נראה לי אותו הדבר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1612271:
לנו אין SX700 לאחי יש את זה לנו יש SX 260 כמעט אותו דבר רק שה700 יש לו 30 זום

עכשיו בדקתי וזה נראה אותו הדבר, תוכלי לשלוח לי הסרטות

• הוסף לסימניות
אחרי שהגדרת שחשובה לך האיכות של התמונה....
אין כאן בכלל התלבטות... G16 זו המצלמה עבורך.
הSX700 היא מצלמה עם זום 25-720 (בערך, אני לא זוכר בדיוק), לעומת 28-140 בG16.
ככל שהעדשה מורכבת יותר (בגלל שהיא עם טווח רחב יותר) מבחינה אופטית כך גם החדות שלה תהיה נמוכה יותר. וזה עוד לפני שאר התכונות של הG16 שהופכות אותה למצלמה הרבה יותר טובה.
ואזכיר רק 2 נותנים משמעותיים:
1) גודל חיישן.
2) מפתח צמצם מקסימאלי.

הערה נוספת:
העלית כאן 2 דגמים, וההתיחסות היא לגביהם. אין לי מושג מה השימוש שלך במצלמה. אבל... לשימוש ביתי ולמי שמוכן להתפשר על טווח הזום... אני בתקציב של המצלמה הזו הייתי קונה את הסוני RX100. זו מצלמה שונה בתכלית, שמתאימה למי שרוצה מצלמה לשימוש ביתי או בתור מצלמה שניה. אבל מבחינת איכות אין אף מצלמה במחיר שלה שנותנת תמורה דומה.

הערת אגב לסיום:
לענ"ד יש משתמשים שאומרים שהמצלמה שלהם מצלמת חבל"ז רק בגלל שהם פשוט לא מודעים לאפשרויות. אילו היו מצלמים במצלמה איכותית יותר היו מבינים כמה התמונות שלהם הם בזב"ז.
אין בזה שום פסול וכבר לימדונו חז"ל "איזהו עשיר השמח בחלקו"
יום טוב לכולם

• הוסף לסימניות
תודה ענקית על הפירוט.

ואכן, אינני מכירה פונקציות אבל חשוב לי תמונות חדות ואיכותיות גם במצב אוטומט, האם הסוני שהמלצת תענה לי על הדרישות הללו?

• הוסף לסימניות
הRX100 הרבה יותר יקרה!

• הוסף לסימניות
1) המחיר של המצלמות בB&H נכון להערב רק להשוואה 399$ עבור הקנון ו448$ לסוני (שתיהם במחיר מבצע, כאשר המחיר המקורי שלהם זהה בהפרש של דולר אחד בלבד).
לפני שבוע וחצי הסוני נקנתה על ידי עבור מכר ב398$ בחנות הנ"ל (פלוס מע"מ מקומי ע"ס 8% כמובן). שזה אומר שהמחיר שלהם פחות או יותר זהה.

חשוב לשים לב לדגם. כי סוני הוציאה לדגם שנקרא סוני RX100 דגמים חדשים יותר RX 100II וRX100III.
מה שמדהים במצלמה הזו, שלמרות שהיא כבר בת 3 שנים, עדיין היא כל כך אטרקטיבית (ועדיין נמכרת), וגם היום במחיר שלה אין לה מתחרות באיכות.

2) המצלמה מעולה לצילום באוטומאט. זה בדיוק מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב. החיסרון שלה שבגלל שהיא כל כך קטנה, אפשרויות לא אוטומאטיות הם פחות אינטואיטיביות ופחות נגישות. ובנוסף טווח העדשה שלה 28-100 הוא לא גדול.

• הוסף לסימניות
יכול לתת קישור לאתר הזה?

• הוסף לסימניות
לי יש את המצלמה G12 ואני מרוצה מאוד. החדות שלה היא באמת מאוד טובה וכן לגבי ההסרטות הם מאוד טובות וברורות
בדיוק הייתי בשבוע שעבר בחנות בית הצלום ברמת גן - בביאליק ויש שם מבצע על הG16 הם מוכרים אותה עכשו ב1800 ש"ח

• הוסף לסימניות
יש את הG16 בירושלים בחנות "מרכז האלקטרוניקה" גם ב1800 ש"ח בעברית

• הוסף לסימניות
לי יש את הG15 ואני מאד מאד מרוצה!!! גם מהתמונות וגם מההסרטות
והבנתי שהדגם G16 אותו דבר רק עם שדרוג קל
תמונה לדוגמא:
attachment.php

קבצים מצורפים

• IMG_7886.JPG
    1.6 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י cheli;1612877:
לי יש את הG15 ואני מאד מאד מרוצה!!! גם מהתמונות וגם מההסרטות
והבנתי שהדגם G16 אותו דבר רק עם שדרוג קל
תמונה לדוגמא:
attachment.php

יש לך הסרטות שלה, השאלה עם יש הבדל באיכות מבחינת ההסרטה, לעומת sx700 וכד'

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך היא בהשוואה לדגם השני רק אני יכולה לומר לך שבזמנו ריקי קנטרוביץ שמספיק מבינה (לדעתי )בצילום המליצה על זה בחום
ויש על מי לסמוך...

הסרטה הייתי שולחת לך למייל ישירות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה