הוא לא מחזיק,הראש שלו מונח על הסלסלה.נכתב ע"י ינאי;1959361:התאורה מאד יפה והסטיילינג מיוחד,
לא קשה לה להחזיק את הראש?
נכתב ע"י חני דירנפלד;1959356:הבת שלך לא תקנא במתחרה שלה?
נכתב ע"י RacheliM;1959364:הוא לא מחזיק,הראש שלו מונח על הסלסלה.
תודה
אוף, זה היה נראה לי בת כנראה בגלל הבגד....
העיקר נוח לו![]()
נכתב ע"י שפרה ציפורה;1959312:מקסים!
(תיקון כתיב Day light)
נכתב ע"י ינאי;1959379:את צודקת זו גופיה בגזרה של בנות... בדר״כ אני שמה משהו אחר.נכתב ע"י RacheliM;1959364:הוא לא מחזיק,הראש שלו מונח על הסלסלה.
תודה
אוף, זה היה נראה לי בת כנראה בגלל הבגד....
העיקר נוח לו![]()
תודהנכתב ע"י לנדא;1959672:אני לא צלמת (כמובן...) ולכן אני ארשה לעצמי להגיב רק על הסטיילינג.
אני ממש ממש אוהבת את הרעיונות שלך, כל אחד יותר יפה מהשני,
איך שאת יוצאת כל פעם מחדש מהקופסא, שפשוט נראה שאין לך קופסא....
פשוט מיוחד!!!
(גם בעיני ה"קרחת" באזור המצח מעט שרופה מידי, מן הסתם שתיקון עריכה קטן יסדר את זה...)
מפריע לי שה"קו" הירוק מקומט, ומתעקל.
הייתי רוצה שזה יהיה פס אלכסון ישר ומתוח, ושהפרחים המפוזרים והסלסלה "ישברו" אותו.
בעיני כרגע (הקמטים בימין, וההתעקלות בשמאל) זה נראה כאילו "התבלגן לך".
אבל זה בקטנה..לפעם הבאה.
ושוב,
אני חיבת לציין שאני ממש נהנית לקבל ממך השראה ל"איך אפשר להמציא את עצמך כל פעם מחדש"...![]()
האמת שזה לגמרי מתוכנן ככה,זרוק כזה, אבל אולי שווה לנסות יותר מתוח וסימטרי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: L.E. ו-RacheliArt2 //