כללי tasty-כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
מידי נקי לי בעין..אשמח להערות

• הוסף לסימניות
הסלוגן החדש יפה!
וגם העיצוב!!!

הכרטיס נקי ומכובד, אם זה נראה לך יותר מידי, וזה לא משדר את סגנון הלקוח
אולי בצד האחורי תהפכי את הצבעוניות - הרקע בבורדו, והכיתובים בלבן וצהוב. יתכן שזה יותר ישדר אוכל.

בקטנה, תורידי את הנקודות אחרי ועוד. זה מוזיל קצת.

• הוסף לסימניות
תודה על הסלוגן - פרי עטי ...:D

• הוסף לסימניות
כשהכרטיס נקי ולא מקושקש מדי, זה תופס את העין יותר טוב.
לדעתי ממש יפה!!
שימי לב לשים פסיק אחרי המילה קדימה ואבן יהודה לבן שם הרחוב.

• הוסף לסימניות
אהלן.
א. צריך קצת לצמצם את המרווחים בין האותיות במשקל הזה (או להחליף למשקל דק יותר במרווחים הקיימים... צריך לראות).
ב. הקטע "כשר בהשגחת..." צמוד מידי לפינה.
ג. הפונט בצד האחורי לא מדבר באותה השפה של שאר העיצוב (הלוגו, האייקונים) נסי דווקא פונט סריפי (נגיד אדמה או כריזמה)

אגב, לוגו מצויין אם מותר לי לומר ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;n4922780:
אהלן.
א. צריך קצת לצמצם את המרווחים בין האותיות במשקל הזה (או להחליף למשקל דק יותר במרווחים הקיימים... צריך לראות).
ב. הקטע "כשר בהשגחת..." צמוד מידי לפינה.
ג. הפונט בצד האחורי לא מדבר באותה השפה של שאר העיצוב (הלוגו, האייקונים) נסי דווקא פונט סריפי (נגיד אדמה או כריזמה)

אגב, לוגו מצויין אם מותר לי לומר ;)

תודה רבה
ובוודאי שהלוגו ממש מעולה;) .

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה

• הוסף לסימניות
באמת זה מידי נקי, אפילו שאני אוהבת עיצוב נקי,
הייתי מנסה להוסיף טקסטורה בהירה ברקע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה