• הוסף לסימניות
שמעתם על תנור בילדין teka?
מקרר סמסונג?
מחכה לשמוע מה יש לכם לומר עליהם... ;)
תודה.

• הוסף לסימניות
לי יש תנור תקע,
דו-תאי
משימוש של חודשיים, אני מרוצה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש תנור בילדין תקע כבר שלוש שנים, ואין אין אין עליו!!
הוא אופה במהירות ובאיכות לא נורמלי...
ואחרי שקניתי אותו המלצתי להמון אנשים והם קנו גם ועדיין לא שמעתי על מישהו שהיה לו תלונות או בעיות עם התנור הזה.
בקיצור,
מומלץ בחום...;)

• הוסף לסימניות
גם לי יש תנור בילדין של טקה
תא אחד כבר שנה ואני מואד מרוצה ממנו
היתה לי בו איזה בעיה
וגם השרות שלהם מאוד טוב
הם באו וסידרו תוך יום
בלי תשלום {עדין באחריות ....
ממליצה בחום.......

• הוסף לסימניות
לי יש תנור teka כבר 4 שנים, באופן כללי מרוצה .

היתה לי בעיה שנשברה זכוכית (לא באשמתם) אבל להחליף אותה בחלק מקורי עולה בערך כמו רבע תנור חדש...

הסיבה היחידה שקניתי אותו כי יש להם דגם בגובה 72 ס"מ שזה אומר שנכנסים שני תאים מתחת לשייש בגובה רגיל.

מעבר לזה לדעתי הוא מאד יקר, אני לא יודעת אם שווה את ההשקעה, אפשר לקנות כמעט שני תנורים במחיר הזה (בכל אופן לפי מה שבררתי בשעתו כשקניתי...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה