?tell me why

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקסים!!!
צולם ב DSLR, נכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה להוריד מג'מבו מיל..
אפשרי אולי להעלות למג'יקוד?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אבל אני לא מיקצועית
משהו אחד שבלט לי: אין לי תחושה של עוצמה ודרמתיות בתנועות ושפתיים של הילד בהשוואה לשיר.
לא הצלחתי לעקוב אחרי השיר. יכול להיות שיש איזה פיקשוש בחיבור בין הפס קול וההסרטה

יגידו מומחים ממני

• הוסף לסימניות
צילום מהמם!! על העריכה יש עוד קצת מקום לשפר, אבל בסך הכל עבודה ממש יפה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, ושיר מרגש.
(אם תרצי שיפורים תפני אלי באישי. יש עוד מה לשפר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1874131:
עבודה יפה, ושיר מרגש.
(אם תרצי שיפורים תפני אלי באישי. יש עוד מה לשפר)

כנ"ל.
אגב, יש מקום שרואים בו את אחת הצלמות.

• הוסף לסימניות
ההסרטות יפהפיות, וכמו שכתבו מעלי- בשיר הילד שר בעוצמה וכאן זה חלש מאוד ולא תואם את ההתלהבות. והעריכה לא עשירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאה;1874111:
הילד שר בפס קול?

אוי זה היה החלק הקשה,
הילד לא ידע את השיר
והוא לא דובר אנגלית
אז תוך כדי צילומים לימדנו אותו שורה שורה.
יחסית למצב, הוא הגיע לרמה יפה.
אבל ברור שזה לא מתואם בול על הפס קול.

כנ"ל.
אגב, יש מקום שרואים בו את אחת הצלמות.

איך מתאים לך להבחין בזה... :)

• הוסף לסימניות
מאיפה השיר?
המקור?
מוכר לי.......

• הוסף לסימניות
DSLR, זה עושה הרבה יותר מחצי עבודה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה