- הוסף לסימניות
היעד ב2 ההזמנות הבעייתיות הוא הכתובת שלי, וזה זהה להזמנות קודמות שהגיעו עד הדלת.בפרטי ההזמנה כתוב יעד, מה היעד שכתוב אצלכם. כך תוכלו לדעת האם זו בחירה שבחרתם ביודעין או שלא ביודעין, או חוסר עמידה בהתחייבות מצידם. בידקו וספרו לנו.
היעד ב2 ההזמנות הבעייתיות הוא הכתובת שלי, וזה זהה להזמנות קודמות שהגיעו עד הדלת.בפרטי ההזמנה כתוב יעד, מה היעד שכתוב אצלכם. כך תוכלו לדעת האם זו בחירה שבחרתם ביודעין או שלא ביודעין, או חוסר עמידה בהתחייבות מצידם. בידקו וספרו לנו.
מה שווה יותר קאשדו או קישור ישיר?קישור ישיר שמצטרפים ישירות לתכנית השותפים של טמו.
לא דרך קאשדו וכדו'.
ניתן להצטרף דרך החתימה שלי כאן למטה![]()
קישור ישיר.מה שווה יותר קאשדו או קישור ישיר?
וצריך לקישור הישיר אפליקציה?
לא פותר לי מינימוםבס"ד
כדי שתוכלו לנצל את ההטבה של קניית כמה מוצרים ואז לקבל קופונים בשווי 600 ש"ח
החלטתי לרכז רשימת מוצרים בעלות של לא יותר מ2 שקלים שאותם תוכלו לרכוש כדי לקבל את הקופונים בשווי 600 ש"ח
1.89 ש"ח
1.79 ש"ח
1.80 ש"ח
1.82 ש"ח
1.64 ש"ח
1.59 ש"ח
1.87 ש"ח
1.81 ש"ח
1.82 ש"ח
1.98 ש"ח
1.89 ש"ח
1.70 ש"ח
1.79 ש"ח
1.68 ש"ח
אחרי שקנו 3 או 4 מוצרים מהנ"ל (אצל כל אחד זה הדרישות שונות) תקבלו חבילת קופונים של 600 ש"ח
בהצלחה.
המחירים עשויים להשתנות במקצת. ק.ש. חלק מהם שימושיים מאוד.
תמיד תוכלו לבטל אחרי הזמנת המוצרים שרציתם ע"י הקופונים.
איך הגעת לסינון הזה?בס"ד
כדי שתוכלו לנצל את ההטבה של קניית כמה מוצרים ואז לקבל קופונים בשווי 600 ש"ח
החלטתי לרכז רשימת מוצרים בעלות של לא יותר מ2 שקלים שאותם תוכלו לרכוש כדי לקבל את הקופונים בשווי 600 ש"ח
1.89 ש"ח
1.79 ש"ח
1.80 ש"ח
1.82 ש"ח
1.64 ש"ח
1.59 ש"ח
1.87 ש"ח
1.81 ש"ח
1.82 ש"ח
1.98 ש"ח
1.89 ש"ח
1.70 ש"ח
1.79 ש"ח
1.68 ש"ח
אחרי שקנו 3 או 4 מוצרים מהנ"ל (אצל כל אחד זה הדרישות שונות) תקבלו חבילת קופונים של 600 ש"ח
בהצלחה.
המחירים עשויים להשתנות במקצת. ק.ש. חלק מהם שימושיים מאוד.
תמיד תוכלו לבטל אחרי הזמנת המוצרים שרציתם ע"י הקופונים.
למינומום ישלא פותר לי מינימום
יש מינימום סכום להזמנה ומינימום סכום למשלוח חינם עד הבית.
אבל,
מי שעדיין לא מכיר,
מוסיפים את הטקסט הזה:
&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
לכתובת ה-URL כשנמצאים בעגלה (או בכל מיקום אחר - בתוך TEMU)
וכעת, באורך פלא כל המינימום מתאפס וניתן להזמין בכל סכום עם משלוח עד הבית!
סינון ידני....איך הגעת לסינון הזה?
ועכשיו אין מבצע קופונים...
לא עוזר לי...למינומום יש
תכתוב טימו בגוגל ותכנס דרך פרסומת אולי זה יעזור לךלא עוזר לי...
ניסיתי 70 פעם ולא עוזרתכתוב טימו בגוגל ותכנס דרך פרסומת אולי זה יעזור לך
אולי כדאי לפצל את הקניה
אני רוצה לנצל את הקופון של 145 בקנייה מעל 500...אולי כדאי לפצל את הקניה
רלוונטי עדיין?
אין.יש מכס בטימו??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים