temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

הבוט לא קלט איזה קרדיט אני מבקשת
שיחה הזויהצפה בקובץ המצורף 2040895
גם נציג חזר שוב ושוב שהמשלוח זורז וכל זה. ולא הסכים להבין מה אני מבקשת. חזר על עצמו שהחבילה תגיע בימים הקרובים...
עם מי אפשר לדבר?
געש יש להם טלפון בלי כל הווצאפים? לא הצלחתי לדבר עם אף אחד בטלפון..
מתי היה תאריך המסירה האחרון שלך?
הם מתחייבים להנפיק עד 48 שעות לאחר תאריך המסירה אחרון.

2 חבילות שלי -
תאריך המסירה האחרון הוא 15.8
יצאו למשלוח כבר לפני שבועיים ....
תכלס - עכשיו ביקשתי פיצוי ולא הסכימו לתת לי.
אנסה שוב ביום ראשון.

מוזר
הבוט הנפיק לי את ה20 ש"ח יום לפני התאריך האחרון
שאלתי מה עם החבילה שלי (על חבילה אחרת)
והוא מיד הציע את הקרדיט
לא הבנתי בהתחלה למה ועל מה
בהמשך שמתי לב שזה משויך לחבילה ישנה יותר שעדיין לא הגיע ולמחרת התאריך האחרון שלה

געש יש להם טלפון בלי כל הווצאפים? לא הצלחתי לדבר עם אף אחד בטלפון..
לצערי לא הצלחתי.

אני רוצה לקנות בסכום שנמוך מ130
איפה אני מבקשת מהם לאשר לי?
בצאט הוא נותן לי רק אופציות של שאלות

אני רוצה לקנות בסכום שנמוך מ130
איפה אני מבקשת מהם לאשר לי?
בצאט הוא נותן לי רק אופציות של שאלות
תחפש מוצר זול בגוגל כגון מסמר 2 שח טמו תכנס לאחד המוצרים הזולים תוסיף להגלה ותלך ישר לקופה זה יוריד לך את מינימום 130 למשלוח

מה הסיבה שאני רואה עליית מחירים משמעותית??
פרטים ששמתי בסל לפני שבוע... המחיר עלה...

הנה דוגמאות:
קניתי ב11.71 היום 12.58
1755383442914.png

1755383469721.png

קניתי ב5.41 היום ב6.27
1755383647994.png

1755383669706.png

ה...

מה הסיפור עם זה שהם לא כותבים מחירים בצורה נורמלית? זה משגע....
כתוב בערך 0 ובצד כתוב המחיר עצמו

היי. שלום לכולם! אני מעוניין כבר הרבה זמן בקופון של 20% הנחה! ואני מבקש גם לבוט וגם לנציגים כבר מלא מלא פעמים! והוא לא נותן לי...
חשבתי שהפסיקו בזה לגמרי... אבל לא שבוע שעבר קרוב משפחה מספר לי שחסך 96 שקל מקופון 20% הנחה!
יש למישהו עצה מה אני יכול לעשות כדי לקבל קופון כזה?

קיבלת לאחרונה משלוח שלהם?
במידה וכן תנסה לחשוב מה לא היית מרוצה מהמשלוח ותכתוב להם
אם מציעים לך החזר כספי על המשלוח תבקש קופון במקום

קיבלת לאחרונה משלוח שלהם?
במידה וכן תנסה לחשוב מה לא היית מרוצה מהמשלוח ותכתוב להם
אם מציעים לך החזר כספי על המשלוח תבקש קופון במקום
ננסה
אפשר להגיד להם על מועד המשלוח?

נערך לאחרונה ב:
אגב אצלי הם כבר לא מסכימים לתת החזר בלי החזרת הפריט לדואר, גם לכם?
בעבר קבלתי החזר כמעט על כל מה שבקשתי ללא צורך בהחזרת הפריט, לי זה עושה קצת רושם שהחגיגה נגמרה.....

נגמר החגיגה שם הזמנה עד הבית רק ב180₪ ומעלה
עד אתמול עוד הצלחתי דרך קישור ממומן גם לקנות ביקר ולבטל לא עובד כבר:mad::mad::mad::mad:

בהחלט הרעת תנאים.
מרגישים את זה בכל ההתנהלות שלהם שהשתנתה
ניסיתם דרך חשבון אחר גם?
נגמר החגיגה שם הזמנה עד הבית רק ב180₪ ומעלה
עד אתמול עוד הצלחתי דרך קישור ממומן גם לקנות ביקר ולבטל לא עובד כבר:mad::mad::mad::mad:
תבדוק אם אתה יכול להוסיף מוצר דרך פרסומת גוגל ואז יש משלוח עד הבית (עבד אצלי לסירוגין)

הם עלו על הקישור הממומן כנראה, וכבר לא מפרסמים בגוגל
עשיתי חיפוש וכל הממומן רק אליאקספרס ושין..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה