temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

אז אני צריכה קודם לעשות הזמנה בלי קופונים?
ורק מהזמנה הבאה זה יהיה לי זמין?
מספיק להזמין משהו בשקל מהקישור הזה?
וכן איך אפשר להחיל כמה קופונים על אותה הזמנה?
הזמנה ראשונה בלי קופונים.
אפשר להזמין מה שיש בעגלה.
אי אפשר להחיל כמה קופונים על אותה הזמנה
הם מביאים אוטומטית את הקופון הכי משתלם.

גם לי הם אמרו שזה יגיע עד הבית,
כתבתי להם כשראיתי במעקב של דואר ישראל שכתוב נקודת מסירה(עוד לפני שזה הגיע) והם אמרו שזה בסדר ואם בחרתי עד הבית זה יגיע עד הבית ואחרי יום הגיעה לי הודעה לאסוף את החבילה מהחנות!!
גם אני קיבלתי הודעה לבוא לאסוף.
פניתי לנציג שירות
הסברתי להם שהזמנתי עד הבית.
הם כתבו שזה יגיע עד הבית ואין מה לדאוג.
אחרי כמה ימים זה הגיע אליי הביתה.

מטמו אמור להתעדכן תוך יום, אם לא התעדכן, תפנו אליהם בצור קשר, הם עונים יחסית מהר במייל.
צריך להקפיד לפני הקניה להיכנס בקישור שלהם ולא להיכנס דרך קישורים אחרים באמצע.
הזמן לאישור של הקאשבק מטמו הוא ארוך, אני גם ממתין עדיין לאישור (רשום לי כרגע עוד 90 יום), יש מקומות שזה הרבה יותר מהר...

למי שלא מכיר, גם על טמו ניתן לקבל קאשבק (בנוסף לכ300 חנויות ישראליות ובינלאומיות), ואפילו קאשבק גבוה מהרגיל...

קש
ניתן לפתוח חשבון שותפים בטמו,
ואז מרוויחים יותר עמלה על כל רכישה.

למה לא להירשם לבד לטמו ולקבל את כל העמלות בלי תיווך?
יש לי מדריך באתר שבחתימה (n) שמסביר בדיוק איך עושים זאת.

בהצלחה
אם הבנתי נכון- זה רלוונטי רק לפרסום מוצרים עם קישור שיווקי?
בלי לפרסם מוצרים- מה ארוויח מתכנית השותפים?

למה לא להירשם לבד לטמו ולקבל את כל העמלות בלי תיווך?
יש לי מדריך באתר שבחתימה (n) שמסביר בדיוק איך עושים זאת.

בהצלחה
זה לא עובד במחשב,
ניסיתי ואף פעם לא קיבלתי עמלה.
כנראה עובד רק באפליקציה

התאמת מחיר אפשר רק פעם אחת?

עשיתי התאמת מחיר ואח"כ ניסיתי לעשות שוב, כתב לי שכבר נעשה על מוצר זה התאמת מחיר.

תקין?

אם יש לי קופונים בתוקף
והם לא מאד שווים
אני יכולה להזמין שוב דרך הקישור של הקופונים
ויהיו לי שוב קופונים חדשים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה