זיי גיזונט
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
זה קורה הרבה פעמים, כנראה לא שווה להם להחזיר את זהאני קיבלתי עכשיו הזמנה מפווושלת
אבל כשהחזרתי הם נתנו לי להשאיר את הפריט אצלי!
מוכר? או שזה פיצוי על זה שההזמנה איחרה?
זה קורה הרבה פעמים, כנראה לא שווה להם להחזיר את זהאני קיבלתי עכשיו הזמנה מפווושלת
מוכראני קיבלתי עכשיו הזמנה מפווושלת
זה תמיד ככה, לא שווה להם לממן משלוחאני קיבלתי עכשיו הזמנה מפווושלת
רק בהחזרת פריטים שערכם הכספי לא גבוה מדיזה תמיד ככה, לא שווה להם לממן משלוח
אני חושב שזה תלוי גם במוכרים ומאיפה זה הגיע וכו'רק בהחזרת פריטים שערכם הכספי לא גבוה מדי
לא תמידזה תמיד ככה, לא שווה להם לממן משלוח
אם עושים יותר מידי פעמים ולפני זה כבר הוצאת מהם כספים וכאלה - הם מבקשים החזרה לראות שאתה לא עובד עליהםלא תמיד
התעקשו איתי להחזיר מוצר של 4 שקל
יש להם שירות לקוחות במייל cs @ gaashwd.comהי בטמו כתוב לי שהחבילה נמסרה ולא קיבלתי כלום,
למישהו קרה?
געש ניסיתי בכל הדרכים לתקשר איתם והכל מביא אותי בסוף לקישור שהחבילה נמסרה
מה עושים?
שלחתי להם כבר, חוזר מייל אוטומטי עם הקישור למעקב אחרי חבילות, אין מענה במייל כך נכתב אוטומטית.יש להם שירות לקוחות במייל cs @ gaashwd.com
כמובן למחוק רווחים בכתובת הנ"ל
כן כתבתי להם בצאט יאמר לזכותם שישר הנפיקו לי זיכוי, אבל מבאס כאילו חיכיתי לחבילה אף פעם לא קרה לי שכתוב שנמסרה ולא היה ולא נברא...יש צאט באתר הכי קל לא צריך במייל
זה קרה כבר ואחרי כמה ימים זה הגיע לפעמים השליח מדווח בטעות (או לא) שהוא מסר והוא מביא את זה רק אחרי כמה ימים אז עדיין אל תתיאשכן כתבתי להם בצאט יאמר לזכותם שישר הנפיקו לי זיכוי, אבל מבאס כאילו חיכיתי לחבילה אף פעם לא קרה לי שכתוב שנמסרה ולא היה ולא נברא...
בד"כ השליח מתקשר ואומר שיש לו חבילה למסור ואז הוא מגיע, הפעם פשוט קיבלתי שיחת טלפון (מענה אוטומטי) שהחבילה נמסרה וכך גם כתוב באתר..ממש מוזר...
איזה קוד? אפשר אותו שוב??מישהו נתקל בבעיה הזאת שהוא לא נותן להשתמש בקוד שבכתובת?
זה קרה לי בעבר וכיביתי והדלקתי את המחשב וזה הסתדר.
עכשיו שום דבר לא עוזר..
רעיונות?
איפה?כאן בחתימה של יש אופציה להצטרף לתוכנית השותפים
הסבר מפורט יש לי באתר וכן בסרטון ביוטיוב.
600 ש"ח קופונים
משלוח חינם בטמו
איך יוצרים קשר עם חברת שליחויות HFD?
אין לי ווצטאפ או SMS
ומשום מה נכתב שהכתובת שגויה
צפה בקובץ המצורף 1970258
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים