temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

האם החוברת של 600 שח קופונים שווה את זה?

הפסיק לעבוד לי.
וגם דרך הפרסומות גוגל בעצמם.
תבדקו גם אתם.

האם לא נשאר אופציה חוץ מביטול פריטים לאחר ההזמנה?
ניתן לרענן ולנסות שוב.

• תודה
Reactions: ו8
  • תודה
Reactions: ו8
רק אני לא מצליחה לראות כלום בחדרי מחשבים?
הבעיה היא רק בתמו עלי אקספרס פתוח לי רק תמו מפוקסל כולו

למה כתוב לי
להוסיף עוד 15 כדי לקבל חוברת קופונים ‎₪600 ?
הם רוצים שאקנה עוד 15 מוצרים?

1753202726403.png

למה כתוב לי
להוסיף עוד 15 כדי לקבל חוברת קופונים ‎₪600 ?
הם רוצים שאקנה עוד 15 מוצרים?

צפה בקובץ המצורף 2021293

אני שמה בחיפוש את המילה מדבקה.
מסננת מהזול ליקר -יש מדבקות בשקל.
קונה את הכמות שאני צריכה (בדר"כ מבקש ממני 4 מוצרים. יוצא לי 5 שח סה"כ)
משתמשת בקופונים
מבטלת את הקניה של המדבקות.

שלום חברים! 👋 הצטרפו אליי לתוכנית השותפים של Temu – אין צורך בתשלום! צריך רק להירשם דרך הקישור שלי, אתם תקבלו תגמולים בחינם! 🎉
🔗 https://temu.to/k/ek258kgdprp

חוברות קופונים זה רק באפליקציה או גם דרך האתר במחשב

מישהו יכול להסביר לי איך עובד ה-600 שקל חבילת קופונים?
זה יכול לעבוד יחד עם קופון של 20%?
תודה רבה!

מישהו יכול להסביר לי איך עובד ה-600 שקל חבילת קופונים?
זה יכול לעבוד יחד עם קופון של 20%?
תודה רבה!
הקופונים עובדים רק קופון אחד בכל רכישה!
20% לא צריך להסביר כנראה (הגם שזה כמעט תמיד/תמיד? מוגבל עד 96 ש"ח)
ה600 ש"ח הם חבילת קופונים 1. אם אתה קונה למעלה מ10.1 10 ש"ח הנחה 2. אם אתה קונה למעלה מ75 ש"ח 32 ש"ח הנחה וכן על זה הדרך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה