temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

הבהב לרגע ומיד נעלם
מה נעלם?
זה באמת נותן את האופציה,
אבל עכשיו כן מחייב מינימיום של 130 ש"ח.
יש מה לעשות?
אני רוצה לעשות הזמנה, אבל רוצה את הקופונים בשביל ההזמנה הזאת...
נכון! אבל תחזרי לדף של הפרסומת ואז תוכלי לעבור לתשלום וגם תקבלי את הקופונים בכי פתחת אותו בדף אחר...
עובד יופי עם הזמנה דרך פרסומות.
היה כמה ימים שלא עבד, הרגע שוב עבד לי :ROFLMAO:
תודה! אני אנסה בהמשך!

יש כרגע קופונים פעילים בטמו????

לאחרונה חסום לי כל התמונות בטמו האם משהו יודע למה
(חסימה של נטפרי חותם)
1759953682763.png

חצופים
שלחו לי חבילה סופר דחופה לחג לנקודת איסוף שסגורה כל החג
לא עוזר לי כל האיומים עליהם בצ'אט
בא לי לתבוע אותם
מישהו יודע מה אפשר לעשות?

התמונות חסומות בהוראה של חותם.
כי יש שם פריצות לטענתם.

באמת???????????
דיברתי על מי שיש לו.
ומי שאין לו אז אני כן מצליח לראות

חצופים
שלחו לי חבילה סופר דחופה לחג לנקודת איסוף שסגורה כל החג
לא עוזר לי כל האיומים עליהם בצ'אט
בא לי לתבוע אותם
מישהו יודע מה אפשר לעשות?
לא בחרתם נקודת חלוקה?

שלחתי להם הודעה בצ'אט ובגלל שלא קניתי מהם הרבה זמן אז הבוט נתן לי עוד לפני שביקשתי נציג אנושי
לא יודע אם זה קשור כי גם אני נכנסתי מחשבון שלא קניתי ממנו הרבה זמן ולא נתנו לי

המשך התאמת מחיר:
למטה אחרי כל רשימת המוצרים כותב מה סכום הזיכוי
ללחוץ על הכפתור מתחת סכום הזיכוי: לבקש התאמת מחיר
ולסמן בעיגול - שיוסיף את זה לקרדיט
אחרת לא ראיתי את זה ביתרת הקרדיטים

1760091790682.png

ליי
לא
אלו מציאות בפסגת זאב
למי יש ניסיון בכאלה דברים איך מוציאים מטימו פיצוי??
לי שלחו לנקודת חלוקה רחוקה ולא נוחה, התכתבתי עם נציג אנושי והתעקשתי איתו שכל ההזמנה לא שווה לי בגלל הטירחה, ובסוף נתנו לי פיצוי של 80 ומשהו ש"ח.
ולהבא- לשים לב תמיד שבוחרים משלוח לבית ולא לנקודת חלוקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה