- הוסף לסימניות
- #1,181
מוזר ממש,לא עבר בכלל הרבה זמן, הזמנתי ב 9/10
איפה את רואה את זה?
אולי אני לא מסתכלת במקום הנכון
נראה שבטמו לכל לקוח יש הטבות אחרות.
אני רואה את זה איפה שרואים את כל ההזמנות:
מוזר ממש,לא עבר בכלל הרבה זמן, הזמנתי ב 9/10
איפה את רואה את זה?
אולי אני לא מסתכלת במקום הנכון
גם לי שוב עובד חחברוך השם עכשיו שוב עבד לי לעקוף מינימום הזמנה!
דרך ממומן?גם לי שוב עובד חח
כןדרך ממומן?
יש חלק קופונים שהם כן יותר שוויםכן
אבל הקופונים שקבלתי פחות טובים מהקודמים
קודם היה קופון 35 ש"ח הנחה מעל 70 ש"ח שזה 50% הנחהיש חלק קופונים שהם כן יותר שווים
כמו הקופון של הקניה ב200 הנחה של 70
ובישנים זה 60
וכן של ה250 לא קיים בכלל בישנים
יש שם קופונים גם טובים להזמנת גדולות
נכון לכן כתבתי להזמנות גדולותקודם היה קופון 35 ש"ח הנחה מעל 70 ש"ח שזה 50% הנחה
גם היה קופון 10 ש"ח הנחה בקנייה מעל 10.01 ש"ח שזה כמעט 100% הנחה
לא עובד לי. פעם היה עובד חלק היום לא.ברוך השם עכשיו שוב עבד לי לעקוף מינימום הזמנה!
לא עובד לי. פעם היה עובד חלק היום לא.גם לי שוב עובד חח
פשוט לסגור הזמנה דרך הקישור השיווקי ואוטומטי נכנס קופוניםאשמח לעזרה-
אני נכנסת לקישורים שנתנו כאן לקבל קופונים, ונכנס לי לעמוד רגיל של מוצר,
איך ניתן לקבל את הקופונים?
אחרי ההזמנה?לשים לב לבדוק שכתוב כמו בתמונה
לפני שנכנסים דרך הקישוראחרי ההזמנה?
זאת לא הדרך בעיקרון לקבל התאמת מחירמוזר ממש,
נראה שבטמו לכל לקוח יש הטבות אחרות.
אני רואה את זה איפה שרואים את כל ההזמנות:
צפה בקובץ המצורף 2078834
לא עשיתי מאומה, חזר מאליו, גם בעבר נסגר המשלוח חינם, לאחר כמה ימים חזר שוב.לא עובד לי. פעם היה עובד חלק היום לא.
מה עשית?
לא רואה את החבילת קופונים,לפני שנכנסים דרך הקישור
איך מחפשים את המוצר הזה בדיוק בגוגל? כי כשרשמתי את הפריט זה הביא לי פריטים דומים ויקרים יותר...מוזר...
עשיתי 3 הזמנות מתחת למינימום דרך פירסום, אני מחפשת שם של פריט מהעגלה מוסיפה אותו ומזמינה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים