- הוסף לסימניות
- #1,221
מחזיקים את הקישור של הקופונים פתוח בלשונית נפרדת.הצלחתי לקנות עם פרסומת גוגל אבל לא קיבלתי את הקופונים...
איך אפשר להכנס גם מהקישור של הקופונים וגם מהקישור של הפרסומת?
מחזיקים את הקישור של הקופונים פתוח בלשונית נפרדת.הצלחתי לקנות עם פרסומת גוגל אבל לא קיבלתי את הקופונים...
איך אפשר להכנס גם מהקישור של הקופונים וגם מהקישור של הפרסומת?
זה מה שעשיתימחזיקים את הקישור של הקופונים פתוח בלשונית נפרדת.
ניסתי מחשבון נוסף, נאדהטענו כאן בעבר שזה תלוי כמה פעמים קיבלת את הקופונים כבר, שאחרי פעמיים שלוש הם מפסיקים לתת קופונים שווים, הפתרון פשוט, חשבון חדש...
כן, אני. (פעמיים באותו יוםניסתי מחשבון נוסף, נאדה
מישהו לאחרונה קיבל קופון של 10 ש"ח הנחה בהזמנה של 10.01 ש"ח?
איך מקבלים כזה קופון? אני אשמח לדעתכן, אני. (פעמיים באותו יום)
ואני מזמינה הרבה ולא פותחת חשבון חדש,
תמיד עובד לי ב"ה
אולי צריך פשוט להתפלל...
בענין אחר-
לא הצלחתי לקבל מהנציג תשובה ברורה-
הם הפסיקו לקבל החזרות דרך דואר ישראל?
כי נותן לי רק HFD והנקודה של הדואר הרבה יותר קרובה לי...
הקופונים אני לא יודעת לעזורהיי.
איך אפשר לעקוף את מינימום המשלוח ?
וכן מה זה הקומבינה שמדברים כאן על קופונים?
לא!אם אני קונה דרך פרסומת גוגל עט בשקל
אני אחרי הקניה רואה קופונים?
או צריכה לעשות עוד משהו?
צריך 2 פריטים ולא משנה המחיר?
הקפצה לטובת כל השואלים...לי עובד!
אפשר לנסות דרך הקישור הזה- https://temu.to/k/euyfd5b7mc8
מה שלא תמיד עובד, זה הלעקוף את המינימום למשלוח.
אבל החבילת קופונים כן! חבל להפסיד...
תודהלאחר הרכישה של 2-4 מוצרים נבחרים העמוד בקישור, תוכלו לקבל קופונים לרכישות הבאות.
לא!
המוצרים הנרכשים צריכים להיות דווקא מתוך עמוד הקופונים בלבד, הקישור למעלה, לא תמיד הקישור עובד, צריך לנסות שוב ושוב.
לאחר הרכישה של 2-4 מוצרים נבחרים העמוד בקישור, תוכלו לקבל קופונים לרכישות הבאות.
הפטנט של רכישה דרך פרסומת גוגל היא בשביל לעקוף את המגבלה של מינימום 130 שח בשביל לקבל משלוח חינם.
לפי מה שאני הבנתי לא צריך דווקא מהעמוד של הקופונים אפילו יש לך 2-4 מוצרים סתם בעגלה ות]פתחי את הקישור ותעשי התחלה לקופונים יעבוד לך...תודה
מדובר על מוצרים יקרים שיש בעמוד של הקופונים?
יש גם דברים זולים שקונים ומקבלים אח"כ את הקופונים?
נכון רק לזכור לפתוח הקישור של הקופוניםאם אני קונה דרך פרסומת גוגל עט בשקל
אני אחרי הקניה רואה קופונים?
או צריכה לעשות עוד משהו?
צריך 2 פריטים ולא משנה המחיר?
וזה מבקש ממני להוסיף 15 מוצרים לסל כדי לקבל חוברת 600 שקללי עובד!
אפשר לנסות דרך הקישור הזה- https://temu.to/k/euyfd5b7mc8
מה שלא תמיד עובד, זה הלעקוף את המינימום למשלוח.
אבל החבילת קופונים כן! חבל להפסיד...
יש כאלה שזה דורש הרבה...לא הצלחתי להבין.
איפה נמצא עמוד הקופונים?
אני רואה את הקישור הזה
וזה מבקש ממני להוסיף 15 מוצרים לסל כדי לקבל חוברת 600 שקל
פחות רלוונטי לי...
אני רואה שדיברו פה על להוסיף 2 או 4 מוצרים
אולי תנסו קישור אחר של קופונים יש פה מלא כמו בדף 49...לא הצלחתי להבין.
איפה נמצא עמוד הקופונים?
אני רואה את הקישור הזה
וזה מבקש ממני להוסיף 15 מוצרים לסל כדי לקבל חוברת 600 שקל
פחות רלוונטי לי...
אני רואה שדיברו פה על להוסיף 2 או 4 מוצרים
ניסתי שוב עם שני מוצרים וקיבלתי את הקופונים!זה מה שעשיתי
עכשיו אני מבינה מה הטעות, אולי בגלל שהזמנתי רק מוצר אחד ולא שניים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים