- הוסף לסימניות
- #1,241
לפני שזה נשלח יש אופציהעשיתי הזמנה ושכחתי לבחור משלוח עד לבית וזה כותב לי שיגיע לחנות...
יש דרך לשנות? לא רואה אופציה![]()
לפני שזה נשלח יש אופציהעשיתי הזמנה ושכחתי לבחור משלוח עד לבית וזה כותב לי שיגיע לחנות...
אם לא יצא המשלוח תבטלי ותעשי חדש מה שכן זה יכול להאריך לך את הזמן מעט כי הוא צריך לעבד מחדש את ההזמנהעשיתי הזמנה ושכחתי לבחור משלוח עד לבית וזה כותב לי שיגיע לחנות...
זה באמת אופציה, אבל מרגיש פחות ישר.תגידו, לא הבנתי כל כך למה מעמיקים פה על ה"עט השיווקי" בשביל להגיע למינימום?
מה שאני עושה זה שפשוט מוסיפים עוד פריט אפילו גדול (כמו כסא שעולה 200 נגיד....)
ואז מיד אחרי ההזמנה (כמובן עם שליח עד הבית) מבטלים את הכסא ונשארים עם מוצר שעולה אפילו 10 שקל...
נשמע לי יותר פשוט- לא?
אשמח להחכים....
בחמישי קיבלתי את כל הקופונים הישנים, בקנייה של 2 מוצריםניסתי מחשבון נוסף, נאדה
מישהו לאחרונה קיבל קופון של 10 ש"ח הנחה בהזמנה של 10.01 ש"ח?
בקנייה הראשונה, לפני הקופונים, אם את מבטלת את הקנייה הקופונים בטלים (לא יודעת מה קורה בביטול חלק מהקנייה)תגידו, לא הבנתי כל כך למה מעמיקים פה על ה"עט השיווקי" בשביל להגיע למינימום?
ואז מיד אחרי ההזמנה (כמובן עם שליח עד הבית) מבטלים את הכסא ונשארים עם מוצר שעולה אפילו 10 שקל...
נשמע לי יותר פשוט- לא?
אשמח להחכים....
בעבר שאלתי את הנציג והוא המליץ לבטל ולהזמין מחדש.עשיתי הזמנה ושכחתי לבחור משלוח עד לבית וזה כותב לי שיגיע לחנות...
אופציה אחרת חוץ מאשר לבטל את ההזמנה??לפני שזה נשלח יש אופציה
לי עבד ניסיתי אתמול בלילהאגב כניסה דרך לינק ממומן כרגע לא עובד, מקווה שיחזור.
אין עוד אופציה, אחרי הביטול אפשר בקליק אחד להזמין מחדש את אותם מוצרים לא צריך להתחיל מחדש להוסיף לעגלה או לבחור.אופציה אחרת חוץ מאשר לבטל את ההזמנה??
אין עוד אופציה, אחרי הביטול אפשר בקליק אחד להזמין מחדש את אותם מוצרים לא צריך להתחיל מחדש להוסיף לעגלה או לבחור.
יש אופציה לפני שנשלח ההזמנהאופציה אחרת חוץ מאשר לבטל את ההזמנה??
זה נותן לשנות מנקודת איסוף למשלוח עד הבית?
הם לא מוכרים רחפנים אמיתייםתודה!! אבל יש פה משהו מוזר- בכל הקישורים הממומנים שעולים בקישור שנתת, וגם בכל מיני ניסיונות אחרים עם מילים קצת שונות שניסיתי-
התמונות בגוגל כולן של רחפנים אבל כשלוחצים על הזמנה בפנים מדובר רק באביזרים זניחים- משטחי נחיתה, מדחפים או מסכים...
הקישור הבודד הוא של מטוס פשוט, והילדים כן רוצים רחפן שנראה לפחות כמו רחפן אמיתי
את הצלחת למצוא רחפן ממש?
או מישהו אחר?
תודה רבה!
זה לא יעבוד, אני ניסיתי את זה אתמול והוצגה הודעה שאם אני מבטלת את המוצר זה מבטל את ההזמנה (כי אין מינימום)תגידו, לא הבנתי כל כך למה מעמיקים פה על ה"עט השיווקי" בשביל להגיע למינימום?
נשמע לי יותר פשוט- לא?
אשמח להחכים....
זה נותן רק לבחור סניף . לא עד הבית
זה יארך לי את זמן השליחה? ס'תומרת זה יתחיל לעבד מהתחלה?אין עוד אופציה, אחרי הביטול אפשר בקליק אחד להזמין מחדש את אותם מוצרים לא צריך להתחיל מחדש להוסיף לעגלה או לבחור.
התלוננתי כבר בערך 5 פעמים ולא עזר כלוםתתלונני אצל נציג בצ'אט
אני קיבלתי יום אחרי שכתבתי להם
כל שינוי בפרטים מעכב את המשלוח (מנסיון)זה יארך לי את זמן השליחה? ס'תומרת זה יתחיל לעבד מהתחלה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים