הקופונים יתבטלו, אם קיבלת את הקופונים בגין ההזמנה הזאת.כדי לקבל קופונים 600 ש"ח. ההיתי צריכה לבצע הזמנה על שני פריטים.
עשיתי זאת.
עכשיו יש לי קופונים בחשבון.
האם אני יכולה לבטל את ההזמנה ולהזמין מחדש עם קופון או ברגע שאני אבטל את ההזמנה יתבטלו הקופונים?
את יכולה לבטל רק אחרי שאת כבר משתמשת בקופוניםכדי לקבל קופונים 600 ש"ח. ההיתי צריכה לבצע הזמנה על שני פריטים.
עשיתי זאת.
האם אני יכולה לבטל את ההזמנה ולהזמין מחדש עם קופון או ברגע שאני אבטל את ההזמנה יתבטלו הקופונים?
כן, אתמול שלוש פעמים רק דרך חיפוש גוגל על פריטמישהו הצליח לקבל משלוח חינם ללא הזמנת מינימום 130 ש"ח?
אני מזמינה עטים ממש טובים - 1.9 שח(ואני אפפעם לא מצליחה להגיע לפריט ספציפי שיש לי כבר בעגלה אז מוסיפה איזו שטות בשתי שקל)
איזה 2 מוצרים הזמנת כדי שישתלם?כדי לקבל קופונים 600 ש"ח. ההיתי צריכה לבצע הזמנה על שני פריטים.
עשיתי זאת.
כי אם עושים כמו שכתבת הקופון מתחלק בין כל המוצרים ונהיה פחות ריווחי, בד"כ זה משמעותי בעשרות אחוזיםתגידו, לא הבנתי כל כך למה מעמיקים פה על ה"עט השיווקי" בשביל להגיע למינימום?
מה שאני עושה זה שפשוט מוסיפים עוד פריט אפילו גדול (כמו כסא שעולה 200 נגיד....)
ואז מיד אחרי ההזמנה (כמובן עם שליח עד הבית) מבטלים את הכסא ונשארים עם מוצר שעולה אפילו 10 שקל...
נשמע לי יותר פשוט- לא?
אשמח להחכים....
כרגיל לגמריי.גם לכם עכשיו טמו לא נטען נורמלי, ותוקע את כל המחשב?
כותב כאן שוב, למי שלא ראה...
שימו לב למי שמשתמש בקאשדו, הם נותנים קאשבק גם על temu.
חבל לפספס...
אם עוד לא נרשמתם זה הזמן
קישור להרשמה, ק"ש.
צפה בקובץ המצורף 1641498
לא תוקע, אבל אין לי משלוח חינם כבר הרבה זמן, גם דרך קישור ממומןגם לכם עכשיו טמו לא נטען נורמלי, ותוקע את כל המחשב?
תדברי עם טמו בצ'אט והם יזרזו לך את המשלוח דרך געש.מה יהיה, מישהו מצלי ליצור קשר עם געש משלוחים?
הם עונים רק דרך בוט ואני לא מצליחה להבין מה קורה עם המשלוח שלי! הוא כבר בארץ ממזמן
דיברתי איתם אתמול - שלחו לי את המייל הבא -תדברי עם טמו בצ'אט והם יזרזו לך את המשלוח דרך געש.
כשאניט עשיתי כך - למחרת המשלוח היה אצלי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים