temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

אשמח לקבל קישור לפס לד מאחורי וילון - מנסיון
תודה

אני חדשה בטמו. אשמח לדעת את כל הטריקים איך לקבל מהם את המקסימום :) (לשלם פחות, משלוח עד הבית וכדו׳)
מי שיכול להסביר בצורה ברורה - יבורך!!

ביצעתי עכשיו הזמנה בסך 140 שח, ואז התווספו לי הרבה קופונים שלא היו לי קודם.
האם עשיתי נכון?
דברו על זה למעלה, תעלו 10 דפים למעלה, תמצאו הרבה הסברים.

חבל כל פעם להספים עם הסברים שמשעממים את רוב קוראי האשכול.

אני עדיין לא מצליחה להכנס לקישור של ה600 שקל...
1763009358670.png

וניסיתי כמה פעמים...
משהו יכול להסביר לי על החוברת קופונים? צריך משתמש חדש בשביל זה? ואיך עושים את זה? חיפשתי באשכול ולא מצאתי...
תודה

אני עדיין לא מצליחה להכנס לקישור של ה600 שקל...
צפה בקובץ המצורף 2103724
וניסיתי כמה פעמים...
משהו יכול להסביר לי על החוברת קופונים? צריך משתמש חדש בשביל זה? ואיך עושים את זה? חיפשתי באשכול ולא מצאתי...
תודה
ניסית את כל הקישורים? של @מונופול ושל @רינהרינה בדף 49?

אשמח לדעת
צריך לסיים את כל הקופונים כדי לקבל פעם נוספת?
או פשוט לחכות שהתוקף יפוג ואז לא לחדש
ולקבל שוב קופונים?

אשמח לדעת
צריך לסיים את כל הקופונים כדי לקבל פעם נוספת?
או פשוט לחכות שהתוקף יפוג ואז לא לחדש
ולקבל שוב קופונים?
אפשר לקבל קופונים גם אם הם בתוקף בכל קניה עם שיווקי מקבלים את כל הקופונים מחדש

אין לי מושג
אני ממש מחפשת מטעין לרב קו
(דווקא מקישור ממומן ככה אני מקבלת משלוח חינם וקופון 10ש''ח ויוצא שאני משלמת 3 ש''ח)
תוסיפי עט או מדבקה ב - 1.8 שח
יש מהם בשפע בממומן.

יש למישהו פתרון למשלוח חינם...

הזמנה עם קישור ממומן עושה חריקות רציניות, עובד רק לעתים רחוקות, ויש לי כמה חשבונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה