temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

מה הבעיה?
פותחים את הקישור ולוחצים על 'התחלה' מבצעים הזמנה תוך 3 או 4 שעות מפתיחת הקישור פעם ראשונה לאותו יום ומקבלים קופונים לקניות הבאות😂
זה הקישור לקופונים
ק.ש.
הקופונים הם לקניה הבאה?
חשבתי לאותה קניה
ומהם בדיוק? אחוזי הנחה? או סכום שיורד?

משהו יודע איך לזרז את ההזמנה הכי מהר שאפשר? בצאט זה לא עוזר לי... רק מביא פיצויים ולא ניראה שממש עוזר...

ומהם בדיוק? אחוזי הנחה? או סכום שיורד?
זה סכום יורד נניח קופון אחד נותן 35 שח הנחה בקניה מעל 70. אחד נותן 130 הנחה בקניה מעל 400. ואחד נותן 10 הנחה בקניה מעל 10.01...
למישהוא עובד הטריק של מינימום הזמנה??
פעם עבד לי כהיום לא...
לפני שבוע עבד לקרוב משפחה...

מה הבעיה?
פותחים את הקישור ולוחצים על 'התחלה' מבצעים הזמנה תוך 3 או 4 שעות מפתיחת הקישור פעם ראשונה לאותו יום ומקבלים קופונים לקניות הבאות😂
זה הקישור לקופונים
ק.ש.
לא עובד

עד היום תמיד לפני תשלום נכנסתי לקישור וקיבלתי קופונים לקנייה הבאה
עכשיו זה לא נותן לי

כותב לי ש'פריט זה אינו זמין יותר'
זה בסדר, זה לא משנה הפריט ברגע שנכנסתם דרך הקישור הזה ורכשתם מקבלים את הקופונים.
תעברו שם לעגלת הקניות ולתשלום ותקבלו את הקופונים.
בהצלחה

זה בסדר, זה לא משנה הפריט ברגע שנכנסתם דרך הקישור הזה ורכשתם מקבלים את הקופונים.
בהצלחה
בטוח?
תמיד הוא מציע לאסוף קופונים וסופר לי 3 שעות מאיסוף הקופונים עד לרכישה

בהצלחה
ברכישה הנוכחית אקבל קופונים?

מיד ברכישה מופיעה בעמוד של הקופונים.
אני תמיד רוכשת דרך זה.

בברכה

אצלי 2 החבילות עם געש

תודה!
בזכותך כתבתי על זה שיותר משבוע תקוע באותו מקום וכבר פיצו אותי ב30% מהעסקה ישירות לאשראי
וכתבו שאם תוך 8 ימים לא תגיע החבילה לכתוב להם שוב...
טוב לדעת שניתן לקבל כ"כ מהר החזרים כאלו יפים...
עריכה- עכשיו אני רואה שקיבלתי גם קופון 20%...
לא כזה שימושי כי אני תמיד קונה רק דרך ק.ש. ככה שיש לי קבוע קופונים טובים...
איזה קופונים טובים יש לך קבוע דרך איזה קישור שיווקי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה