temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

לעבור לקופה- כן
אבל בלי לקבל קופונים
תמיד כן נתן לי
לאחרונה לא
גם לי היתה תקופה שלא קיבלתי קופונים, בערך שבועיים לא עשיתי קניות בטמו ולאחר מכן התחלתי לקבל חזרה קופונים

חייבת לציין שהקופונים הם רק של 10 אחוז מקניה של 200 שח (אולי זה תלוי בוותק)
לכל משתמש הם נותנים קופונים אחרים,
אני על קניה של 200 ש"ח מקבלת 60 ש"ח בד"כ, זה 30%,
על 400 ש"ח מקבלת קופון של 130 ש"ח- זה 32.5%.
(על סכומים קטנים מקבלים קופונים יותר שווים, אבל לאחרונה אני לא מצליחה לעשות קניות קטנות עם משלוח חינם:()

זה הקישור שאני משתמשת בשביל לקבל קופונים,
פשוט שמתי את זה בסימניות של דף האינטרנט כך תמיד אני נכנסת לטמו דרך הקישור.

עובד למישהו הזמנה חינם דרך הפרסומת של גוגל?

יו, עכשיו כשאני מנסה להכנס לקישור השיווקו בטימו הוא מבקש ממני לפתוח באפליקציה, אבל אין לי..
מה עושים?

יו, עכשיו כשאני מנסה להכנס לקישור השיווקו בטימו הוא מבקש ממני לפתוח באפליקציה, אבל אין לי..
מה עושים?
יש לך מישהו שיש לו אפליקציה?
מספיק להיכנס פעם אחת דרך האפליקציה (להיכנס עם שם המשתמש והסיסמה) וזה נפתח במחשב...

יש לך מישהו שיש לו אפליקציה?
מספיק להיכנס פעם אחת דרך האפליקציה (להיכנס עם שם המשתמש והסיסמה) וזה נפתח במחשב...
רק אם לבעל הטלפון אין את האפליקציה

אם מזהים שכבר יש או היתה אפליקציה על המכשיר הזה אז לא נחשב חשבון חדש ואין הטבות

אולי משתנה בין אנשים, כך היה אצלי

רק אם לבעל הטלפון אין את האפליקציה

אם מזהים שכבר יש או היתה אפליקציה על המכשיר הזה אז לא נחשב חשבון חדש ואין הטבות

אולי משתנה בין אנשים, כך היה אצלי
לא מבחינת הטבות,
מי שחבר בתוכנית שותפים ונחסמה לו הגישה,
יכול להיכנס פעם אחת דרך האפליקציה כדי שיפתח לו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה