temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

תעשו התאמות מחיר היום, מי שעדיין בתוך הזמן האפשרי
משום מה היום היו החזרים ממש יפים מהתאמות מחיר ולא רק כמה אג'

ניסית דרך הקישור שלי? (n)

מה מופיע באזור אישי >קופונים ?

זה לא קשור לפריט שאינו זמין.
הקישור פעיל!
צריך לעבור מהקישור הזה לעגלה - ולאחר הרכישה מקבלים את הקופונים!
לא נכון!
לא תמיד מקבלים קופונים מהקישורים של הקופונים,
רק אם כתוב בדף של הקישור שלאחר קניה של מס' מוצרים יקבלו קופונים.

לא נכון!
לא תמיד מקבלים קופונים מהקישורים של הקופונים,
רק אם כתוב בדף של הקישור שלאחר קניה של מס' מוצרים יקבלו קופונים.
מנסיון?
כי אצלי תמיד אני מקבלת!

כן, זה נותן לי כל הזמן.
ברגע שאני נכנסת לקישור הזה 600 ש"ח קופונים
ומיד יש לי קופונים.

כן, זה נותן לי כל הזמן.
ברגע שאני נכנסת לקישור הזה 600 ש"ח קופונים
ומיד יש לי קופונים.
עכשיו גם לי נותן,
הבוקר ואתמול לא נתן לי.
אבל צריך לשים לב שרק אם כתוב שנותן חבילת קופונים על הרכישה מקבלים את הקופונים, אם לא כתוב לא מקבלים.
1770192460972.png

זה נותן כל הזמן, לפעמים צריך לרענן שוב את הדף.

אשמח לעזרה מניסיון
הזמנתי הזמנה על סך 100 ש"ח
בטעותץ לחצתי על איסוף עצמי במקום שליח עד לבית
אני לא רוצה לבטל את ההזמנה ולהזמין שוב יש עוד דרך לשינוי
בצאט הם רושמים שאין
השאלה שלי לא כל כך אכפת לי ללכת לאסוף את ההזמנה השאלה אם זה מאריך משמעותי את המשלוח או לא?
רשום לי שיגיע בין ה15-27 בפברואר
באיסוף עצמי תוך כמה זמן בד"כ מגיע?
תודה מראש!

איזה חוצפה!!!!
הזמנתי לנקודת איסוף כי לא הגעתי לסכום של השליח עד הבית,
נקודה יחסית קרובה אלי. ועכשיו קיבלתי הודעה טלפונית שזה הגיע למקום מרוחק אלי כ45 דק' נסיעה!
מה אפשר לעשות? אין מצב שאני מגיעה לשם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה