Text frame option - באמת פותר את בעית השוואת טורים?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך זה פותר את בעית השואת הטורים והעמודים,
זה רק יצר לי בעיות ברווחים של השורות, וגם לא ממש פתר את הבעיה.
מישהו יכול להדריך אותי איך זה עובד?
ויש לי גם כמה שאלות:
1. האם להגדיר שהלידינג יהיה אוטומט?
2. האם הטקסט צריך להיות מיושר לגריד?
3. כמה רווח צריך להגדיר לפי גודל האות בגריד

או שמא אני צריכה לקנות את הסקריפט V-Justify ?

(נא לא לענות לי לעבוד בתג, כי אני עובדת רק באינדיזיין...)
upload_2019-4-28_18-33-54.png

• הוסף לסימניות
האמת שכדאי לעבור לתג.
סתם.

האפשרות המובנית באינדיזיין נותנת מענה רק לאופן שך פיזור הרווח בין הפסקאות בצורה שווה ללא התייחסות
בהיררכיה שלהן.
אם ברצונך בכל זאת ליישר ע"פ פיזור פסקאות ללא התערבות בפיזור השורות (גם זה לא כזה הרמטי),
אז בדיוק מתחת לסימון האדום בתמונה שהעלית, צייני מספר גבוה, לדוג' 10 מ"מ, ואז הפיזור יהיה ללא התערבות בשורות.
התוסף הגאוני של אריאל, נותן את היכולת לשלוט בפיזור ע"י סיווג לפסקאות, וכן את היכולת להגמיש או לקבע את הריווח.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך זה פותר את בעית השואת הטורים והעמודים,
זה רק יצר לי בעיות ברווחים של השורות, וגם לא ממש פתר את הבעיה.
מישהו יכול להדריך אותי איך זה עובד?
ויש לי גם כמה שאלות:
1. האם להגדיר שהלידינג יהיה אוטומט?
2. האם הטקסט צריך להיות מיושר לגריד?
3. כמה רווח צריך להגדיר לפי גודל האות בגריד

או שמא אני צריכה לקנות את הסקריפט V-Justify ?

(נא לא לענות לי לעבוד בתג, כי אני עובדת רק באינדיזיין...)צפה בקובץ המצורף 870727
בתמונה זו שהועלתה פה,
בשדה שמתחת למסומן באדום, יש לתת כמה מ"מ,
כך ה"מתיחה" תהיה בעיקר בין פסקאות, ולא בין שורות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@יוחנן ק
בעיקר בין פסקאות?
השאלה היא מה קורה עם השורות.
@צח מלול
רק אצל התוסף של אריאל ניתן לקבע את השורות ולרווח בין הפיסקאות?

1. אין צורך בסקריפט כדי להגדיר שהמרווח יהיה בין פסקאות ולא בין השורות.
2. הסקריפט של אריאל, נותן להגדיר אילו סגנונות פסקה יקבלו יותר מרווח, ואילו סגנונות פסקה יקבלו פחות מרווח.

• הוסף לסימניות
2. הסקריפט של אריאל, נותן להגדיר אילו סגנונות פסקה יקבלו יותר מרווח, ואילו סגנונות פסקה יקבלו פחות מרווח.
ליתר דיוק: אילו סגנונות יקבלו מרווח, ואילו לא יקבלו כלל. ומבין אילו שיקבלו, ניתן לקבוע מה המינימום והמקסימום והרצוי שיקבלו לפני, ואחרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה