כללי text wrap- שאלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות באינדיזיין כשאני עושה "טקסט ראפ" לטקסט מסוים וכשאני שמה מעל טקסט נוסף ואני רוצה שמשהו אחר ידחוף אותו אז הטקס יידחף מהאוביקט שלמעלה ולא מהאוביקט למעלה.
אני מקווה שהסברתי נכון (אם לא צרפתי גם קובץ)

בקובץ שצירפתי אז שהרובליקה האפורה תדחוף את הטקסט אבל ב"טיזר" לחצתי על "איגנור" ושבכולופן שהטיזר יידחף מהעיגול

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 54.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
פשוט מאד.

דבר ראשון תעשי את התמונה בעיגול טקסט ווארפ.
דבר שני תניחי את זה על המסגרת טקסט האפורה. (כאשר המסגרת האפורה אינה מוגדרת כטקסט ווארפ)
דבר שלישי תעשי את שניהם גרופ. ולגרופ תעשי טקסט ווארפ

• הוסף לסימניות
זה לא מסתדר כי ברגע שאני עושה לעיגול "טקסט ראפ" אז הטיזר נדחף ואם אני משתפת גם את הרובליקה האפורה ב"טקסט ראפ" אז הטיזר נדחף גם כן

• הוסף לסימניות
טאצ' תקראי שוב ותעשי אחד לאחד. הטקסט הלבן שבתוך המסגרת האפורה לא 'יעלם' אם הוא בגרופ יחד עם העיגול. את המסגרת האפורה עצמה לא לעשות טקסט ווארפ. אלא את הגרופ של המסגרת האפורה עם העיגול.

• הוסף לסימניות
אם מדברים על טקסט ווארפ
אני רוצה להוסיף מענין לענין שטקסט ווראפ אינו עובד על הערות, וזה חורבן נורא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה