The Crossing

• פותח הנושא Ammo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
Crossing.jpg
בהשראת הפוסט של @נתן גלנט.
מצורף סרטון של התהליך. התעכבתי הרבה בציור ההבעה. פחדתי להגזים.
כבר ראינו מספיק תמונות על ה"אכזריות" מצידנו בחסות שירותי הפרסומת האדיבים של החמאס.
ציירתי ומחקתי. ניסיתי מפה ומשם, וזרקתי חפצים סביב למעורה שלי בתסכול.
השתדלתי לכוון יותר להבעה של "לא שוב!...", ונדמה לי שבסופו של דבר דווקא לא הצלחתי.

למרות זאת, על דבר אחד נראה לי שכן מגיע לי ציון לשבח.
הצלחתי לצמצם סרטון של חצי לילה ל11:00 דקות בלבד. *טופחת לעצמי על השכם וקורסת לרצפה.*
לישו-ו-ו-ו-ן. שמישהו יגרור אותי למיטה.
upload_2018-8-24_10-38-22.png

מה הייתי באמצע לומר? אה - הסרטון.
אז לסובלים מקשיי ריכוז, כמוני, מומלץ להוריד את הסרטון למחשב, לפתוח בVLC PLAYER וללחוץ כמה פעמים על הסוגריים הסוגרים [ במקלדת. יהיה מעניין. ^_^

עריכה:
טוב, אנשים, לוקח לי שלוש שעות להעלות את הסרטון. כבד מדי.
זה לא עסק. אעלה מאוחר יותר בתגובה לפוסט זה.

• הוסף לסימניות
כן, נו.
חשבתי שתעשי עם הפוסט הזה משהו.

• הוסף לסימניות
@מרים יעל גמני מגלגלת על עצמי עיניים.
היה הרבה יותר חכם לצייר סיטואציות מתוך הרחוב והאוטובוס שאני רואה יום יום.
אבל לא יכולתי להתאפק.
רציתי לצייר את הפוזה הזאת שנייייים.
הפוסט פשוט קפץ ורקד מולי סמבה עד שנכנעתי.
בעוד אני מציירת אני אומרת לעצמי, זה סתם. זה רק קשקוש לשחרור. תכף נתחיל את הציור האמיתי. תכף.. תכף...עוד מעט.... עוד דקה... די, נו זה כמעט גמור, תפסיק להפריע לי, צד הגיוני ומציאותי שלי.
ואז פתאום הגיע הבוקר.
upload_2018-8-24_15-57-23.png

אני חייבת ללמוד לשלוט על עצמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה