The world is beautiful together

• פותח הנושא eg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עוצא נשימה!
אני משערת שהם כעבר לא ממש NB..

• הוסף לסימניות
רק שאלה אחת...
איך מרדימים 2 תינוקות ביחד ובמיוחד שהם לא נ"ב???
ועוד שאלה...
איך מגיעים לכזו תאורה רכה ויפה?
ועוד שאלה...
מאיפה את משיגה כאלה תינוקות יפים ומתוקים?
ועוד אחת... מבטיחה...
אפשר להזמין אצלך תור לנ"ב בן השנה שלי?

מושלם!

• הוסף לסימניות
וואי נמסתי!!!
ואני לא מהאלה שאוהבים ניו בורן בדר"כ... אבל עשית את זה מושלם, אין מילים

• הוסף לסימניות
תודה על המחמאות הפרגון וההערות, נקח לתשומת לב
הם אכן בני 3 חודשים:)

• הוסף לסימניות
רק שאלה אחת...
איך מרדימים 2 תינוקות ביחד ובמיוחד שהם לא נ"ב???
ועוד שאלה...
איך מגיעים לכזו תאורה רכה ויפה?
ועוד שאלה...
מאיפה את משיגה כאלה תינוקות יפים ומתוקים?
ועוד אחת... מבטיחה...
אפשר להזמין אצלך תור לנ"ב בן השנה שלי?

מוזמנת בחום!!

• הוסף לסימניות
איזה רוגע
איזה מלאכיות
איזה הרמוניה משגעת
בתמונה אחת!!
מדהים

• הוסף לסימניות
-------
אלופה אמיתית!! שאפו:)

נראה לי שאם תעלי תמונה של העמדת התאורה מסביבם זה ילמד הרבה מכאן על תאורת חלון לניובורן,
או שזה סוד מקצועי?:)
זה רך, ענוג, חלק, פשוט מממושלם

• הוסף לסימניות
האמת שכאן זה לא תאורה טבעית כמו שאני בדכ' עושה
פשוט מרימים את החצובה גבוה גבוה, ומטים את הסופטבוקס כלפי מטה, כאילו מעל התינוקים,
טיפה בצד שלא יהיה שטוח

• הוסף לסימניות
אוווווו....מדמיע.... מרב שזה מתוק.
3 חודשים וככה ישנים? איך עושים את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה