כללי tiff או -jpeg

• הוסף לסימניות
אני צריכה לקנות תמונה בשאטרסטוק,
יש שם באותו גודל גם jpeg וגם tiff'
במחיר זה יעלה לי אותו דבר- כי אני משלמת לפי מספר הורדות,
באיכות אני רואה שזה אותה רזולוציה,
אז מה נפקמינא?:confused:
מה אני יכולה לעשות עם tiff שלא אוכל עם jepg ? או להיפך?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
נא החכימוני...
תודה

• הוסף לסימניות
לטיף יש אפשרות לשכבות בנוסף לזה שהוא יותר איכותי (תלוי כמובן ברמת הקמפרוס)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;678871:
לטיף יש אפשרות לשכבות בנוסף לזה שהוא יותר איכותי (תלוי כמובן ברמת הקמפרוס)
לא הבנתי- הם מביאים לי את זה בשכבות?

• הוסף לסימניות
לTIFF יש אפשרות של שקיפות, וגם לשמירת השכבות - משא"כ בJP
אז לכן לפעמים יותר קל לפצלו גם אם הוא לא ויקטור.
אך דא עקא שTIFF הרבה יותר כבד ומסורבל

• הוסף לסימניות
למה מסורבל
יותר איכותי יותר תכונות = משקל

לא נראה לי שאת תקבלי את זה בשכבות אם כי אני לא ממש רכשתי משם כדי להבטיח שזה כך

• הוסף לסימניות
tiff יותר איכותי - אבל יותר כבד

jpg יותר קומפקטי - אבל פחות איכותי

לדעתי עדיף לקבל בtiff, תמיד אפשר להמיר לjpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה