Tiffany - Three Stones with Sapphire Side Stones

• הוסף לסימניות
לאחר ניסוי ותעיה/תהיה.

קבצים מצורפים

• Ring Standing.jpg
    KB 326.7 · צפיות: 28
  • Ring Close up 2.jpg
    KB 272.5 · צפיות: 26
  • ring front.png
    KB 803.9 · צפיות: 27
  • Ring.jpg
    KB 353.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי גרינוולד;1936766:
לאחר ניסוי ותעיה/תהיה.
לפחות תספר, מה היו השינויים שביצעת?

היהלומים נראים מעולה, אבל בטבעת עצמה היה נראה באשכול הקודם שיש משחק יפה של זהב מבריק וזהב מט, וכאן זה נעלם. בכוונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1936860:
לפחות תספר, מה היו השינויים שביצעת?

היהלומים נראים מעולה, אבל בטבעת עצמה היה נראה באשכול הקודם שיש משחק יפה של זהב מבריק וזהב מט, וכאן זה נעלם. בכוונה?

שיחקתי המון עם התאורה, בשלב מסויים אפילו הוספתי טקסטורה לאחת המנורות.
זה ממש סיפור אובססיבי, לא משהו להתגאות בו.
למעשה אני מאוד מאוכזב מVRAY, בשלב מסויים אפילו חשבתי לחזור לMENTALRAY.
התוכנית המקורית היתה לעשות אנימציה מסויימת. אבל זמן רינדור של יותר משעה לפריים אחד גרם להתפוגגות הרעיון. ויש לי מחשב חזק מאוד. אמנם רק אחד.
ניסיתי הרבה חומרים. לבסוף השתמשתי באלו המסופקים על ידי VMPP.

הדבר המדהים הוא שבכל סצנה שיש בה משהו שונה, ואפילו במעט ממה שעשית עד עכשיו, עליך ללמוד הרבה. מלבד מורכבות נושא הרינדור, היה גם את שלב המידול של היהלום. למרבה ההפתעה האתר של TIFFANY סיפק שרטוט של היהלום, אבל בפועל התגלתה אי התאמה בין השרטוט לבין התמונות. שוחחתי עם מלטש יהלומים ותיק, והלה הסביר לי באיזה איזורים קיימת גמישות לשינויים מהתבנית הרגילה של הליטוש.
היהלום כאן הוא במשקל 2K, והחיתוך הוא מסוג ROUND BRILLIANT. תבנית ליטוש זו פותחה בשנת 1919 על ידי Marcel Tolkowsky ומכילה 57 faces, משישה סוגים, לכל סוג יש כמובן שם.
אגב, הזהב שבחרתי הוא של 22K למי שמתעניינת. המחיר כמובן לא מפורסם כי הוא תלוי באיכות היהלום. ולא ניכנס לזה עכשיו...

• הוסף לסימניות
מותר להתערב בתור צלמת שבודקת לאחרונה את נושא צילום ומידול תכשיטים?

ב-3 התמונות הראשונות היהלום עדיין לא נראה טוב. (במיוחד בראשונה)
גם האבנים עדיין לא מושלמות.

באיזו תוכנה השתמשת למידול?

• הוסף לסימניות
קודם כל זה פשוט יפה, ומדוייק,
לענ"ד במציאות יש יותר "גלורי"... כדאי לנסות פשוט להוסיף בפוטושופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1937012:
מותר להתערב בתור צלמת שבודקת לאחרונה את נושא צילום ומידול תכשיטים?

ב-3 התמונות הראשונות היהלום עדיין לא נראה טוב. (במיוחד בראשונה)
גם האבנים עדיין לא מושלמות.

באיזו תוכנה השתמשת למידול?

האמת היא שגם אני לא מרוצה מאיכות היהלום והספיר, אבל בשלב מסויים מגיעים לעייפות החומר... וכמו שכתבתי, אני לא יצרתי את החומרים בעצמי. צריך אולי לשחק בהגדרות שלהם, ולהמשיך לשחק עם התאורה, וכמובן בפוטושופ.

המידול נעשה במאיה. למדתי כמה מדריכים רק בנושא המידול של היהלום.
אגב, מישהו השתמש פעם בפקודה Chamfer Vertex, הקריטית כל כך בשלב מידול היהלום?

בעבר כבר נזקקתי להכנס לנושא של תאורה בצילום תכשיטים, ויש המון ללמוד על זה ברשת. אבל במאיה זה שונה מעט. למשל, בצילום תכשיטים משתמשים באהל בצורת קוביה לבנה כדי למנוע השתקפויות על התכשיט, במאיה את נותנת הוראה למניעת ההשתקפויות, אלא שגם זה לא תמיד פשוט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי גרינוולד;1937084:
האמת היא שגם אני לא מרוצה מאיכות היהלום והספיר, אבל בשלב מסויים מגיעים לעייפות החומר... וכמו שכתבתי, אני לא יצרתי את החומרים בעצמי. צריך אולי לשחק בהגדרות שלהם, ולהמשיך לשחק עם התאורה, וכמובן בפוטושופ.

המידול נעשה במאיה. למדתי כמה מדריכים רק בנושא המידול של היהלום.
אגב, מישהו השתמש פעם בפקודה Chamfer Vertex, הקריטית כל כך בשלב מידול היהלום?

בעבר כבר נזקקתי להכנס לנושא של תאורה בצילום תכשיטים, ויש המון ללמוד על זה ברשת. אבל במאיה זה שונה מעט. למשל, בצילום תכשיטים משתמשים באהל בצורת קוביה לבנה כדי למנוע השתקפויות על התכשיט, במאיה את נותנת הוראה למניעת ההשתקפויות, אלא שגם זה לא תמיד פשוט...

מכיר תוכנה בשם VIO?
משיטוטים ראשוניים שלי היא התוכנה הקלאסית למידול תכשיטים.
(אבל יכול להיות שאני טועה)

בצילום תכשיטים לא משתמשים בקובית אור, זה גורם לתאורה להיות חלבית,
אתה תמצא את הטיפ הזה בעיקר במדריכים לצלמים יחסית חובבניים.
עובדים עם כמה תאורות וחסימת אור כדי למנוע השתקפויות,

ו........ המון המון המון המון המון ריטוש בPS, במיוחד על היהלומים.

• הוסף לסימניות
קצת PP.
בקטנה אבל יש פה הרבה עבודה!

קבצים מצורפים

• Ring-Close-up-21.jpg
    KB 147.7 · צפיות: 24
  • Ring1.jpg
    KB 158.3 · צפיות: 23
  • Ring2.jpg
    KB 155.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1937246:
קצת PP.
בקטנה אבל יש פה הרבה עבודה!

לא,
המקור טוב יותר.
(חוץ מהרקע שקצת כהה בו, אבל אני מניחה שאפשר לטפל ברקע בנפרד).

• הוסף לסימניות
זה באמת אתגר מעניין.
עבודה יפה. בשניה משהו לא מסתדר עם הפוקוס,
והיא נראית מודבקת.
העבודה די ריאליסטית, אבל עוד קצת.
ריאליסטיות, זו מלאכה לא פשוטה...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד
אתגר ללמידה
תודה שאתה משתף אותנו בתהליך,
זה מוסיף לכולנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Y G הדמיות;1937676:
עבודה יפה מאד
אתגר ללמידה
תודה שאתה משתף אותנו בתהליך,
זה מוסיף לכולנו.

התחושה שלי היא שלכל הדמיה יש סיפור מאחוריה. לפעמים זה מעניין, לפעמים מאתגר, ולעתים מתסכל ואפילו מעט מייאש, אבל תמיד יש סיפור כשמייצרים משהו חדש. צריך רק לספר אותו.

קבצים מצורפים

• Tell a story.jpg
    KB 453 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מהממם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה