tm900 פנסוניק

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
יש לי מצלמת וידאו tm900 של פנסוניק.
עד היום צילמתי בה רק צילומי וידאו והייתי מאד מרוצה.
במצלמה הנ"ל יש גם פונקציה של תמונות סטילס,
מה הרמה של התמונות סטילס שהיא מצלמת, האם זה נחשב איכותי?

תודה מראש לכולם

• הוסף לסימניות
הצלחת בTM900 להסריט בגודל PAL 3:4 ?
כי אני לא מצליחה להגדיר זאת, זה מסריט לי רוחב 16:9

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאין אפשרות להסריט 3:4 .

• הוסף לסימניות
באופן כללי האיכות של תמונות סטילס במצלמות ווידאו היא לא ממש טובה ולעיתים גרועה ביותר ממצלמת פוטו פשוטה (של חברה טובה, לפחות), כך שהפונקציה הזו לא תמיד עוזרת במקרים בהם אתם נצרכים לצלם פוטו קטע מסויים במהלך הצילום. מנסיון, אם תרצו תוכלו לקחת קטע וידאו כלשהוא ובתוכנת פרימייר ואנקודר של אדובי, לסגור אותו למספר פריימים כקובץ תמונה- האיכות תהיה מדהימה הרבה יותר מהצילום בפונקציה הנ"ל. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחב;721621:
הצלחת בTM900 להסריט בגודל PAL 3:4 ?
כי אני לא מצליחה להגדיר זאת, זה מסריט לי רוחב 16:9
עד היום לא הייתי צריכה את זה, אבל תכנסי בהגדרות של ה"מניו" - יש אפשרות שם לכוון את זה
menu - setup - tv aspect

• הוסף לסימניות
יש לי את המצלמה הזאת, ולמרות שהוידאו באיכות מעולה - כל תמונת סטילס שלא תצולם באור מלא בחוץ תצא מזעזעת.
זה לא שאם כן מצלמים כמו שצריך אז נשארים פעורי פה כשרואים את איכות התמונה, אבל זה עוד איכשהו סביר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה