~Together forever~

• הוסף לסימניות
ילדים מהסוג שחוויה לצלם:)

Untitled-4)2).jpg
BJ3A1574.jpg
BJ3A1621.jpg

• הוסף לסימניות
תמונות מצויינות.
תבדקי שהעדשה שלך נקיה. יש כמה כתמים לא ברורים. אולי ניקוי חיישן גם יפתור.

• הוסף לסימניות
תמונות מצויינות.
מענין אותי לראות איפה אתם רואים את זה.
תוכלו לסמן על התמונה את הכתמים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יופי של תמונות,
התאורת שיער באחרונה מדהימה!
מסכימה עם יעל לגבי הקונטרסטיות,
הייתי מנסה להוריד קצת.

• הוסף לסימניות
הי תודה לכולן על התגובות כיף לקרוא:)
איזה שיתוף פעולה..
לגמרי...מאחלת לכולם

תמונות מקסימות.
בעיני קונטרסטי מידי
טנקס...אני יסדר אצלי

תמונות מצויינות.
תודה...לא רואה למה הכוונה אבל עכשיו בכל מקרה העדשה עברה ניקוי ותיקון אז מקווה שהבעיה נפתרה

• הוסף לסימניות
מ

מסביב לילד בתמונה השניה. תגדילי מעט ותראי. גם בשלישית יש....
לדעתי זה קשור לאיזור של הפוקוס
זאת אומרת שהיה חול אבק לא משנה וזה היה באיזור של הפוקוס ולכן גם הוא קיבל תאורה אחורית
אני חושבת ככה כי על הגוף לא ראיתי את הנקודות

ואסתי
שוב התמונות מהממות

• הוסף לסימניות
WOW
אוהבת מאוד את הצבעים .
העריכה מושלמת!
ושאפו על ההתמודדות הקשה שם בשעה הזו.

• הוסף לסימניות
איזה צבעים....
העמדות יפות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה