transition-delay לא עובד לי עם hover:after

• הוסף לסימניות
תן דוגמה למה שאתה מנסה לעשות בcodepen או jsfiddle

• הוסף לסימניות
הנה מעשה ידיך מהעבר..
http://jsfiddle.net/gx74a68y/6/
אני רוצה שהדבקת הטולטיפ תיקרה רק אם עומדים X זמן על האלמנט.

שאלה נוספת על הדרך
אני רוצה שגם אם ממשיכים לעמוד על האלמנט שהטולטיפ יעלם
עשיתי א"ז בדוגמא באמצעות אנימציה.
זו הדרך הנכונה?

המון תודה!!

• הוסף לסימניות
מה רחב יותר, הידע שלך או הלב?
המון תודה!!

על הדרך
1. למה transition-delay: 2s לבד לא עבד?
2. יותר חשוב לי: אם ה-value של חלק מהאינפוטים הם Albert וחלק John, ואני רוצה לשנות תכונות רק של Albert ורק החל מ-Albert שעליו אני מקליק.
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
1. transition מאפשר הנפשה של מעבר ממצב א למצב ב אבל לא מאפשר שלושה שלבים או יותר.
לכך צריך animation.

2. בjQuery צריך לעשות כמה פעולות בשביל זה...

• הוסף לסימניות
2. בjQuery צריך לעשות כמה פעולות בשביל זה...[/QUOTE]

לבדוק מספר אינדקס ואז לעבור על מערך האלמנטים לבדוק אם גובה מהערך?

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו זמן
אשמח מאוד לעזרה

אני משנה הגדרות CSS עם JQ והוא מבטל לי את הגדרות ה-hover.
זה כך אמור להיות?

• הוסף לסימניות
jsfiddle או codepen

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה