• הוסף לסימניות
מז"ט
זה מפעים!!! המון כח ונחת!

• הוסף לסימניות
יפה יפה,

בפעם הבאה שאת משתמשת במיטה הזו (או מה שזה לא יהיה) תנסי לשים ברקע משהו קצת יותר אורגני כי הירוק כמו כאן -שאני מבינה ששמת כדי לתת קצת אוירת של יער - לא מצליח מספיק לעשות את זה.

או על רקע בז' בהיר.

*עריכה*
איך שכחתי........... מזל טוב! :) :)

• הוסף לסימניות
שרה מזל טוב כפול!!!
הרבה נחת.
והתמונה מיוחדת.
וטוב לראות אותך פה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1732739:
נדיר במקוריתו.
אפשר הסבר מה הולך שם בדיוק?

? מיטה שמיכה שטיח, מה לא ברור?

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד מאד את התמונה, משהו שונה ומיוחד!!
והמון מזל טוב:)

• הוסף לסימניות
הי,רק אני באתי מאוחר?

שרה,
מזל טוב והרבה נחת בכפולות:):)
התמונה מדהימה מכל הסיבות שכתבו מעלי.

כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
אלופה

א ל ו פ ה !!!
אין מילים!

• הוסף לסימניות
שרה. מזלטוב ענק וכפול
התמונה הזויה - ומושלמת!
מלא מלא נחת.

• הוסף לסימניות
מזל טוב כפול...
אין לי מה להוסיף פשוט......מטורף לגמרי...:):)

• הוסף לסימניות
מזל טוב כפול, ונחת כפול ומכופל.
אין מילים בכלל על מה שעשית, אני עדיין בהלם מזה.
תמונה מהאגדות לגמרי!!
ואיך אפשר לשכוח-התאומות פשוט דבש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה