דרוש מידע UI - UX - לימודים

• הוסף לסימניות
יש להם קורסים כאלה? אני ראיתי רק קורס הכרת המחשב, עיבוד תמלילים, אקסל, ופיירפונט.
יש את קורסים אלו ברמת הבסיס, אבל יש גם תוכנות מתקדמות יותר לדוג’ פרמייר, אילוסטרייטור, פוטו שופ וכו’...
אני רואה בפרסום שמשנה לשנה יש יותר מגוון של תוכנות ללימוד
12 מפגשים ואת מנוסה, בסיום הקורס יש מבחן גמר. אני מאוד נהניתי.
כלום כסף לתמורה.

• הוסף לסימניות
בנייה או תכנות אתרים.
לא בעיצוב, אבל אני צריכה את העיצוב כדי לבנות אתרים נורמלים...
את יכולה לעבוד בשת"פ עם מאפיינת ומעצבת.
יש הרבה בונות אתרים מוכשרות שמתעסקות רק בבניה בלי עיצוב.

• הוסף לסימניות
יש את קורסים אלו ברמת הבסיס, אבל יש גם תוכנות מתקדמות יותר לדוג’ פרמייר, אילוסטרייטור, פוטו שופ וכו’...
אני רואה בפרסום שמשנה לשנה יש יותר מגוון של תוכנות ללימוד
12 מפגשים ואת מנוסה, בסיום הקורס יש מבחן גמר. אני מאוד נהניתי.
כלום כסף לתמורה.
תוכלו לתת קישור?

• הוסף לסימניות
שלום
אני אחרי שנה של לימודים במסגרת של מה"ט ושוקלת לעזוב ולהתמקד רק בלימוד דיגיטל,
מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מקום טוב ומקצועי ללמוד UX/UI, מקום שהוא לא רק פעם בשבוע.
תודה

• הוסף לסימניות
שלום
מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מקום טוב ומקצועי ללמוד UX/UI, מקום שהוא לא רק פעם בשבוע.
תודה
סיעור מוחות פעמיים בשבוע

• הוסף לסימניות
שלום
תודה

היי בדיוק עכשיו מסיימת לימודי ux ui בסיעור מוחות
אין לי מה לומר יותר מהמילה מרוצה!!!!
הם מכינים את התלמידות הכי טוב לכל העולם הזה(ותאמיני לי שזה עולם ענק שלא יגמר....)
ובמיוחד שאת מן הסתם יודעת קוד אז את בכלל הולכת לעוף עם הux ui
ממליצה בחום!!!!

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד לשים לב לבין קורסים המתמקדים בעיצוב אתרים
לבין עיצוב אפליקציות ומערכות מורכבות!

כאחת מהשטח (מורה לפיגמה ודיגיטל בשבעה סמינרים בארץ, ובעלת מערכת קורסים דיגיטליים לפיגמה, עיצוב אתרים, ומערכות מורכבות)
אלו נושאים שונים, ולמי שעדיין לא עובדת בזה, לא תדע את ההבדלים
חושב לברר מה מתאים לך.
בסרטון הזה הסברתי את ההבדלים https://youtu.be/P2-7GM-WlwY

• הוסף לסימניות
תודה רבה, ידוע למישהו על עוד מקום חוץ מסיעור מוחות ללימודי UXUI ברמה גבוהה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה