עזרה UNFO (אונפו) לכף רגל עקומה אצל תינוקות

• הוסף לסימניות
יש פה משהו שהשתמש בזה?
האורטופד שלי ממליץ על זה במקום גבס ונעליים הפוכות,
כל סנדל כזה עולה 900 שקל ואני צריכה ל 2 הרגליים,
הבנתי שזה לתקופה ממש קצרה, שבועיים למשך כל היום ועוד כמה שבועות רק ללילה, והנעליים טובים לשימוש לילד נוסף (כמובן שבחברה אומרים שלא, אבל האורטופד שלי טוען שכן)
משהו התנסה בקניית סנדל כזה יד שניה? למשהו יש ולא צריך אותו יותר?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שהיה לילדה שלה( בת שנתיים בערך) משהו כזה.
אם זה אותו הדבר זה נעשה בהתאמה אישית לפי צורת הרגל ונלבש לתקופה של כמה חודשים.ולא ניתן כלל להעברה.
לפי מה שאני יודעת זה עזר לה מאוד.

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי.
בררתי את הענין, את הנעליים של הלילה לא צריך בהזמנה אישית ואת של היום אין לי מושג.
יש לי למסירה את שתיהם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי.
בררתי את הענין, את הנעליים של הלילה לא צריך בהזמנה אישית ואת של היום אין לי מושג.
יש לי למסירה את שתיהם.
בהצלחה!
תודה רבה!!
אתם יודעים אם זה נקרא אונפו?
כי מה שידוע לי זה זוג אחד שלובשים אותו בתחילה כל היום ואחר כך את אותו הזוג לובשים רק בלילה,
הוא נראה ככה-

קבצים מצורפים

• אונפו.JPG
    אונפו.JPG
    KB 9.9 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
היי שלום,
אם יש לך עדיין את הנעליים , אשמח אם לקנות או להשאיל, ממכם, תודה

• הוסף לסימניות
אנחנו זקוקים בדחיפות לזוג נעליים כאלו לתינוקת בת ארבע חודשים
יש למישהו להשאיל/למסור/להשכיר ?
יעזור מאוד!
rivky4909 שטרודל וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה