- הוסף לסימניות
למעשה הגיע אלי הפריט הנ"ל, אבל לא עובד לי, ככל הנראה מאותו סיבה שהUSB לא עובד, כלומר גם לזה לא מגיע כח חשמל, אז נשארתי עם האופציה הישנה.
למעשה הגיע אלי הפריט הנ"ל, אבל לא עובד לי, ככל הנראה מאותו סיבה שהUSB לא עובד, כלומר גם לזה לא מגיע כח חשמל, אז נשארתי עם האופציה הישנה.
תבדוק האם הספק מוציא 5Vלמעשה הגיע אלי הפריט הנ"ל, אבל לא עובד לי, ככל הנראה מאותו סיבה שהUSB לא עובד, כלומר גם לזה לא מגיע כח חשמל, אז נשארתי עם האופציה הישנה.
למה אתה חשוב ככה ?אז זה כנראה ענין של דרייבר ולא ענין של גשר USB שרוף.
האם הUSB מזוהה בביוס (אם תכניס און קי)?
הרשת עובדת מצוין, לפי הבנתי. כך שדיסק קשיח, לפחות כזה עם מתח חיצוני אמור לעבוד טוב.למה אתה חשוב ככה ?
אם הוא לא מוציא מתח הוא לא יפעיל את הציפ של ברשת, לא ?
נ.ב. כתב כאן בארוכה את ההסבר הטכני למה קרה לך מה שקרה , אבל החלטתי שזה מדאי אזוטרי ולא מעניין.. וגם נגמרה לי הסוללה ב XPS במצאע...
לא מזוהה בביוסאז זה כנראה ענין של דרייבר ולא ענין של גשר USB שרוף.
מתחבר דרך כבל רשתיש לך אפשרות לחבר את המחשב לראוטר דרך היציאה הזו? (הכוונה לכבל רשת פשוט)
במחשבה שניה, זה לא אומר לנו כלום כי כבל רשת מביא איתו מתח כמדומני...מתחבר דרך כבל רשת
לא מבין [ואולי אני לא אמור להבין]אז זה כנראה ענין של דרייבר ולא ענין של גשר USB שרוף.
זה לא קרה סתם ופתאום
הכנסתי משהו שככל הנראה גרם לאיזה טראומה או קצר למחשב
המחשב נכבה
אבל משהו מוזר בכל אופן
אני מחבר און קי ונטסטיק ואין תגובה
אבל אני מכניס פלאפון עם כבל והכל רגיל
הבאתי לטכנאי, ולא הסתדר
אמר שאפשר לסדר רק אצל מומחה לאלקטרוניקה ויעלה לפחות 500-600 ש"ח
האם מאן דהו יודע על איזה חיבור במחשב (נייד) שאפשר להפוך אותו עם איזה מתאם כל שהו ל USB?
לי זה נשמע כקצר פיזי בכניסת הUSB.
קרה לי נס
מצאתי פתרון
כמו שנכתב לעיל הפלאפון כן עובד לי ודיסק און קי ושאר חיבורים לא
ניסתי להפעיל קצת את המוח - והגעתי למסקנא
שיש בעיה של הולכת כח / חשמל להפעיל את מה שאני מחבר ולא את הנתונים שלו
ולכן פלאפון שיש לו כח חשמלי עצמי - עובד
ולכן השגתי מפצל USB שיש לו קבלת חשמל חיצוני
וראה זה פלא
המפצל לוקח את הנתונים מהמחשב ואת הכח מחברת החשמל ולא מהמחשב
וכל מה שאני מחבר עליו עובד
עלה בדעתי (למרות שזה מוזר בתכלית המוזרות) שייתכן ויש למחשב הנ''ל מעין פיוז-מגן-קצרים שנשרף בזמן הקצר, והוא אחראי על הספקת המתח לכלל היציאות במארז.
[הרעיון לקוח מרכב, בו הכנסתי מצת תקול ששרף את הפיוז. ההפתעה הייתה שכל מה שעל הדשבורד (שעון, תאורה פנימית ועוד אביזרים של הרכב) לא עבדו. אחרי שחשמלאי רכב החליף את הפיוז השרוף, הכל חזר לקדמותו].
ואם אני צודק, אז גם מובן לי למה אמר הטכנאי (אי שם בתחילת האשכול) שזה מצריך מעבדה ולא תיקון עצמי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים