• פותח הנושא HDAS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כל חיבורי הUSB לא מגיבים
הפעלה מחדש לא עזרה כמובן
הבו עצה הלום

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
איך אפשר לוודא שזה בעיית חומרה ולא תוכנה
(אם זה חומרה אז זה לא בעיה כי יש לי אחריות עדיין)

• הוסף לסימניות
ניסיתם אם כמה התקנים שונים, או רק ביציאות שונות?

• הוסף לסימניות
כמובן שעם כמה התקנים שעבדו במחשבים אחרים עד לאותו הרגע.

• הוסף לסימניות
שאלה קטנטונת: כשאתם אומרים "כל החיבורים", החיבורים האחוריים גם כלולים?

• הוסף לסימניות
מדובר במחשב נייד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;613932:
מדובר במחשב נייד
דוגמא קלאסית למה כדאי לפרט כמה שיותר כבר בהודעה הראשונה ;)

יכול בהחלט להיות בעיה חומרתית.

• הוסף לסימניות
תבדוק ב"מנהל מערכת" אם הכניסות פעילות
מחשב שלי/לחצן ימני בעכבר/מאפיינים/מנהל מערכת/וכו'

• הוסף לסימניות
תבדוק ב"מנהל מערכת" אם הכניסות פעילות
מחשב שלי/לחצן ימני בעכבר/מאפיינים/מנהל מערכת/וכו'

• הוסף לסימניות
קודם זה עבד ועכשיו לא?
כי יש אפשרות ברג'יסטרי להפוך את usb ports ללא זמינות - אם מלכתחילה זה לא עבד - אולי כאן הבעיה.
ייתכן גם שהאנטיוירוס הפך אותם ללא זמינים. (בנוד32 זה בלחיצה אחת)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
1. זה עבד קודם
2. במנהל המערכת הופיע שזה עובד ומחובר
3. אין לי אנטיוירוס נוד

בכל מקרה עכשיו זה כבר בתיקון אצל נותן האחריות ונראה עד סוף השבוע מה יהיו התוצאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה