אחרי 4 שנים, מה התוצאות?לפני ניתוח להסרת משקפיים (בהדסה אצל ד"ר סמדג'ה)
מתלבט בין השיטות,אינטרה לאזיק יקר יותר בכ 2950 שח.
אשמח לשמוע דעתכם.
כל תגובה תוערך.
נכון לבדיקה האחרונה לפני מס' חודשים 6/6אחרי 4 שנים, מה התוצאות?
ממש ממש תודה!נכון לבדיקה האחרונה לפני מס' חודשים 6/6
לקחתי אינטרה לאזיק
אם כי היה לי תקופה אמנם שהשתמשתי המון בסיסטיין באלנס
(טיפות עיניים שהמון רופאי עיניים שאני מכיר לוקחים אפי' קבוע)
הייתי מס' פעמים אצל מגוון רופאים(בנשר,בירושלים ועוד בפריפריה)
וכולם התעניינו מי ניתח וכשאמרתי סמדג'ה כולם מאד העריכו אותו במיוחד זה היה די בולט האמת.'
קיבלת עליו עוד המלצות ?ממש ממש תודה!
ב"ה קבעתי אצלו.
נותחתי אצלו ב"ה לפני חודשיים.קיבלת עליו עוד המלצות ?
האם נותחת אצלו והיית מרוצה?
איך התוצאות?נותחתי אצלו ב"ה לפני חודשיים.
אם אפשר במיילנותחתי אצלו ב"ה לפני חודשיים.
ממליצה ביותר.
אם מעניין דברים ספציפיים בשמחה.
מזתומרת משתמש בסיסטיין באלאנס קבוע?איך התוצאות?
אני יודע אישית שהוא משתמש קבוע בסיסטיין באלנאס
למרות שהוא רואה מצויין ללא כל ניתוח,
הוא תמיד אומר שזה כמו קסם.
אם אתם גם משתמשים
לשים לב לתאריך תפוגה הרבה פעמים כשקונים מקבלים תוקף קצר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים