-=- VINTAGE -=-

• הוסף לסימניות
תפיסה חלומית
ועריכה עוד יותר!!

• הוסף לסימניות
לגמרי מהאגדות!!!
ואין על הרגל הזאת
על העריכה אני כבר לא מדברת.......מושלם!!!!

• הוסף לסימניות
תפיסה אלופה!!!

ועיבוד מושלם ומקפיץ לצילום מושלם.

• הוסף לסימניות
תמונה הורסת!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם :)
באמת זוג חלומי ומתוק..!
נכתב ע"י נאסד;2110146:
הרגל, אויש זה טוב.

נכון שלא צילמת אותם רק תמונה אחת? אז בבקשה....
נכון,איך ידעת? :p
אני מקוה אולי יאשרו לי להעלות עוד כמה בהמשך,כי באמת יצא להם סט שווה צפייה......!
נכתב ע"י ראובן 10;2110178:
גם לי זה קפץ. זה חלק ממה שעושה את התמונה.

לא כ"כ שמים לב אבל התמונה בצדדים עם מראה של תמונה עתיקה. ובמרכז לא.
שילבת את זה מאוד יפה. ובצורה לא כ"כ מורגשת לעין.
תודה :)
נכתב ע"י tzivi;2110422:
תמונה מהממת ועיבוד מקפיץ ומדהים
ממש כמו הפוסטרים של פעם
מדהים
תודה :)
זה באמת מה שרציתי לעשות,ליצור פוסטר כמו של פעם...

• הוסף לסימניות
לגמרי vintage
תפיסה של רגע מוצלחת.
ועריכה מושלמת כהרגלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה