VMware לא עולה, יש דרך לחילוץ הקבצים?

• הוסף לסימניות
ה VMware שלי לא עובד (נסיון טפשי להגדיל את הזכרון =>הגדרות שלא מגיבות =>מכונה וירטואלית שאין לה מספיק זכרון ולכן מסרבת להדלק.)
ניסיתי להפעיל כמנהל, וכו וכו וכו...
שום דבר לא עוזר.
אני רוצה להסיר ולהתקין מחדש, העניין הוא שיש לי שם מלא קבצים שאין לי כרגע גישה אליהם.
יש אפשרות לחלץ אותם משם, או שהכל הלך לאבדון:(?

די דחוף.
תודה

• הוסף לסימניות
במקומך הייתי עושה מכונה וירטואלית אחרת, ואחר כך להוסיף את הVDMK בתור דיסק נוסף. זה יהיה כמו שהוספת דיסק קשיח שני למחשב שלך.

• הוסף לסימניות
במקומך הייתי עושה מכונה וירטואלית אחרת, ואחר כך להוסיף את הVDMK בתור דיסק נוסף. זה יהיה כמו שהוספת דיסק קשיח שני למחשב שלך.
הVMware שלי הוא של UBUNTU.
אתה בעצם ממליץ להתקין עוד אחד כזה, ואז?
(סורי על הבורות, אבל לא ממש הבנתי...)
תודה

• הוסף לסימניות
אם המכונה הוירואלית שלך היא אובנוטו, אתה חייב לעשות עוד מכונה ורטואלית של לינוקס. אבל אתה יכול "לכייף" ולבחור DISTRO אחר, אם אתה רוצה. אבל חלונות לא יכול לקרוא את התבנית של לינוקס, בדרך כלל זה EXT4 או משהו דומה, אז מכונה של חלונות לא יעזור הרבה -- אלא אם כן תתקין בו אחת מהתכנות שעוזרות לחלונות לקרוא דיסקים של לינוקס.

• הוסף לסימניות
אם המכונה הוירואלית שלך היא אובנוטו, אתה חייב לעשות עוד מכונה ורטואלית של לינוקס. אבל אתה יכול "לכייף" ולבחור DISTRO אחר, אם אתה רוצה. אבל חלונות לא יכול לקרוא את התבנית של לינוקס, בדרך כלל זה EXT4 או משהו דומה, אז מכונה של חלונות לא יעזור הרבה -- אלא אם כן תתקין בו אחת מהתכנות שעוזרות לחלונות לקרוא דיסקים של לינוקס.
ואז איך אני מעבירה קבצים מהראשונה לשניה?

• הוסף לסימניות
אחרי שאתה עושה את החדשה, אתה נכנס להגדרות של השנייה, ומוסיף את הVDMK בתור דיסק נוסף. אז מתוך החדשה אתה יכול לפתוח את הראשנה כמו שאתה פותח דיסק און קי.

• הוסף לסימניות
אחרי שאתה עושה את החדשה, אתה נכנס להגדרות של השנייה, ומוסיף את הVDMK בתור דיסק נוסף. אז מתוך החדשה אתה יכול לפתוח את הראשנה כמו שאתה פותח דיסק און קי.
המון תודה ושנה טובה!
נעדכן אם הצליח...

• הוסף לסימניות
זה צריך להיות בתוך התיקייה של המכונה הוירטואלית הישנה. יש שם כמה קבצים, אבל הVMDK הוא הקובץ הגדול, של כמה גיגה. היא הדיסק הווירטואלי.

אה, סליחה, היה לי שגיאת כתיב בפוסט הראשון, לכן את לא מוצאת. זה VMDK, הפכתי את האותיות...

• הוסף לסימניות
זה צריך להיות בתוך התיקייה של המכונה הוירטואלית הישנה. יש שם כמה קבצים, אבל הVMDK הוא הקובץ הגדול, של כמה גיגה. היא הדיסק הווירטואלי.

אה, סליחה, היה לי שגיאת כתיב בפוסט הראשון, לכן את לא מוצאת. זה VMDK, הפכתי את האותיות...
סליחה על ההפרעה, אבל איזה אחד מהם להעתיק?
upload_2019-9-24_16-6-17.png

תודה

• הוסף לסימניות
אולי עשית דיסק של גודל מוגבל? אם כן צריך גם הקובץ באותו שם אבל כתוב בו גם FLAT. יש להעתיק את שניהם, אבל את הקטן להוסיף דרך ההגדרות, והקטן מוצא בעצמו את הגדול אם הוא באותה תיקייה.

• הוסף לסימניות
זה מה שה everything מוצא:
upload_2019-9-24_16-16-22.png

וזה מה שיש לי בתיקיה:
upload_2019-9-24_16-17-37.png

תכל'ס מה אני מעתיקה?
תודה

• הוסף לסימניות
ה VMware שלי לא עובד (נסיון טפשי להגדיל את הזכרון =>הגדרות שלא מגיבות =>מכונה וירטואלית שאין לה מספיק זכרון ולכן מסרבת להדלק.)
אני רוצה להסיר ולהתקין מחדש,
נראה לי מהומה על לא מאומה
את הגדרות הזכרון אפשר לשנות גם ללא הפעלת המכונה

• הוסף לסימניות
הבנתי, את חילקת את הדיסק לכמה חלקים. זה בעצם ההמלצה של התכנה בשעה שיוצרים מכונה וירטואלי, אבל זה קצת מעצבן ואני לא עושה כן.

יש להעתיק את כולם.
אבל בהגדרות, להוסיף רק את הקובץ הבלתי ממוספר.
ולא להעתיק את קבצי DLL.
אם עדיין לא עובד, יש לדעת שהפורום של VMWARE עוזרים לאנשים, ואני בעצמי משתמש בדרך כלל בVIRTUALBOX, אז יתכן ותמצאי שם עזרה יותר טובה...
הם גם יכולים להדריך אותך איך לתקן את המכונה שהשתבשה, אם יש לך כוח לזה.

• הוסף לסימניות
דרך אגב, מי שהמליץ לתקן את ההגדרות של המכונה, הוא צודק לגמרי, צריך רק לסגור את המכונה, ואז אפשר לשנות הגדרות. כל עוד המכונה פועלת, אי אפשר לשנות

• הוסף לסימניות
דרך אגב, מי שהמליץ לתקן את ההגדרות של המכונה, הוא צודק לגמרי, צריך רק לסגור את המכונה, ואז אפשר לשנות הגדרות. כל עוד המכונה פועלת, אי אפשר לשנות
אני אשמח לדעת איך.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה