- הוסף לסימניות
אם מדובר באונקי, טוב שזה מחולק לכמה קבצים. אבל אפשר גם לפרמט את האונקי לNTFS ואז הוא מקבל קבצים גדולים.ואגב אני מעבירה את זה עם אונקי למחשב אחר.
יש עם זה בעיה?
אם מדובר באונקי, טוב שזה מחולק לכמה קבצים. אבל אפשר גם לפרמט את האונקי לNTFS ואז הוא מקבל קבצים גדולים.ואגב אני מעבירה את זה עם אונקי למחשב אחר.
יש עם זה בעיה?
אם המכונה לא פועלת, ואת רוצה להפעיל אותו, צריך להיות אופציה של DISCARD STATEאני אשמח לדעת איך.
תודה
איפה אני מוצאת את זה?DISCARD STATE.
המון תודה על כל ההדרכה עד כאן!תמצאי את המכונה שלך בתפריט, ותעשי לחיצה ימנית.
אם זה לא עוזר לשחרר אותה, תחפשי בגוגל
VMWARE STUCK IN SUSPENDED STATE
או משהו כזה, יש הדרכה מה לעשות.
בשלב הזה אני מרים ידיים, אין לי VMWARE מותקן כעת על המחשב וקשה לי להמשיך...
ניסיתי.נראה לי שאפשר גם לעשות עקיפה קטנה
ולעשות את השינוי ידנית ע"י עריכת קובץ config.ini
נראה ששום דבר לא עוזר בגלל הסיבה שהוזכר כבר קודםלא עזר
כי המכונה עדיין פעילהשאם המכונה פועלת, יש לסגור אותה. ואם אינה פועלת, יש לעשות DISCARD STATE.
@shmu26 תודה תודה תודה!תמצאי את המכונה שלך בתפריט, ותעשי לחיצה ימנית.
אם זה לא עוזר לשחרר אותה, תחפשי בגוגל
VMWARE STUCK IN SUSPENDED STATE
או משהו כזה, יש הדרכה מה לעשות.
בשלב הזה אני מרים ידיים, אין לי VMWARE מותקן כעת על המחשב וקשה לי להמשיך...
https://docs.vmware.com/en/vCloud-D...UID-69B84E24-5754-4D46-A081-2192C44E5088.htmlבבקשה!
ומה פתר את הבעיה בסוף? סתם מעניין לדעת...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים