VMware Workstation לא מזהה דיסק קשיח

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
(אני יודע שיש פורום נפרד לוירטואליזציה אבל לא נראה לי שמישהו בכלל מבקר שם)
מה יכול להיות הסיבה שהתוכנה VMware Workstation לא מזהה דיסק קשיח חיצוני?(כלומר אני לא יכול להכניס את זה לתוך וירטואל מחשב)
תודה רבה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1551043:
שלום וברכה
(אני יודע שיש פורום נפרד לוירטואליזציה אבל לא נראה לי שמישהו בכלל מבקר שם)
מה יכול להיות הסיבה שהתוכנה VMware Workstation לא מזהה דיסק קשיח חיצוני?(כלומר אני לא יכול להכניס את זה לתוך וירטואל מחשב)
תודה רבה לכל המגיבים

הוא אמור לזהות...
תנסה להכניס את הדיסק חיצוני כאשר אתה בתוך הvm
תתקין vm tools

• הוסף לסימניות
ניסיתי כבר הכל אבל משום מה זה לא רוצה לזהות את הדיסקי קשיח שלי (זה לא אחד מדובר בשתי!! מחברת transcend)

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת יש מישהו שיכול לעזור לי:eek:

• הוסף לסימניות
אתה לא יכול לחבר אותו בתור כונן ברשת?

• הוסף לסימניות
אוקיי
אבל מה הבעי' עם הדרך הרגיל למה זה לא עובד? :mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה