עזרה WAZE של נטו וויז

• הוסף לסימניות
הוויז שלי התחיל לעשות לאחרונה בעיות
(בעיות רשת / מנסה להתעדכן / כל יומיים מתחלף לי השפה - וגם בה הוא מגוון )

מנסה להשיג את החברה כבר כמה פעמים ללא הצלחה

איך עוד אפשר להשיג אותם ????

• הוסף לסימניות
הוויז שלי התחיל לעשות לאחרונה בעיות
(בעיות רשת / מנסה להתעדכן / כל יומיים מתחלף לי השפה - וגם בה הוא מגוון )

מנסה להשיג את החברה כבר כמה פעמים ללא הצלחה

איך עוד אפשר להשיג אותם ????

החברה הנ''ל פשטה את הרגל מזמן, אם הבעיה ברשת, תוכל לקנות סים חדש.
אני מוכר סים לוויז במחיר מוזל.

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי
הבנתי שזה עדכונים שרק נטו וייז יכולים לבצע
אבל אין מצב להשיג אותם :(

• הוסף לסימניות
@lgold147 האם הצלחת להשיג אותם?
יש לי גם מכשיר וויז שלהם שהפסיק לעבוד
מה שהיה נקרא בעבר נטו וויז עבר ליושר תקשורת- א.ע.א.נ טכנולוגיה בעמ
הם לא עונים לא בטלפון שלהם- 0747602230 לא בפניה מהמכשיר וגם לא במייל eeeeyal (בגימיל)
מה עושים?
וכמובן ממשיך לרדת תשלום כל חודש
מישהו עוד נתקל בבעיה?

• הוסף לסימניות
מה שהיה נקרא בעבר נטו וויז עבר ליושר תקשורת- א.ע.א.נ טכנולוגיה בעמ
הם לא עונים לא בטלפון שלהם- 0747602230 לא בפניה מהמכשיר וגם לא במייל eeeeyal (בגימיל)
מה עושים?
וכמובן ממשיך לרדת תשלום כל חודש
מישהו עוד נתקל בבעיה?

פתחתי פניה ברשות להגנת הצרכן והסחר ההוגן - גם שם לא קיבלתי יחס :(

ברב יאוש ביטלנו את האשראי

• תודה
Reactions: LED

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה