web companion

• פותח הנושא UU
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו מכיר?
כנראה שאני התקנתי אותו במו ידי (וטפשותי הרבה) לפני כשנתיים
זה המחשב בעבודה ולפרמט אותו עכשיו לא בא בחשבון
כשאני מנסה להסיר בלוח הבקרה - הוא לא נותן לי ללחוץ על כפתור ההסרה
יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
תודה מראש

upload_2019-5-6_14-44-31.png

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר?
כנראה שאני התקנתי אותו במו ידי (וטפשותי הרבה) לפני כשנתיים
זה המחשב בעבודה ולפרמט אותו עכשיו לא בא בחשבון
כשאני מנסה להסיר בלוח הבקרה - הוא לא נותן לי ללחוץ על כפתור ההסרה
יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
תודה מראש
יתכן וניתן להסיר ע"י תוכנת ריבו (לא בטוח שזה יופיע שם)
כאן תוכלו להוריד גירסה חינמי

• תודה
Reactions: UU
  • הוסף לסימניות
תודה
הורדתי את התוכנה שמומלצת שם, היא אמורה להתחיל לפעול עוד 48 שעות לגירסת ניסיון, אקווה שתעזור
לגבי האופציה החינמית שהם הביאו שם את השלבים שלה - לא הצלחתי להסיר התקנה דרך רשימת התוכנות של WINDOW

• הוסף לסימניות
תודה
באמת לא מופיע ברשימה
יש שם גם לשונית לאפליקציות של ווינדוס (לא בטוח שהוא קיים בגירסה החינמית), יתכן שהוא מופיע שם, במידה ויהיה צורך אעלה את הגירסה המלאה

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: UU
  • הוסף לסימניות
חלק מהתהליך שמתואר שם כולל תוכנה בשם wiper-soft
הורדתי אותה, ובצעתי סריקה על המחשב, הוא מצא באמת איום שקשור לweb companion
אבל כשאני רוצה למחוק אותי הוא מבקש או רשיןו או המתנה של 48 שעות עד הפעלת התוכנה
הבעיה - שהמתנתי, והדרישה לא השתנתה
מישהו מכיר את התוכנה הזו?

• הוסף לסימניות
upload_2019-5-12_6-43-20.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה