whatsapp עבור windows 11

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתקין whatsapp עבור windows 11 כשהמטרה היא לחסוך אימולטור כמו הפירסומים שפורסמו
למעשה אני מצליח להפעיל רק whatsapp web דרך החנות Microsoft store ולא לחסוך באימולטור
למישהו יש ידע בנושא?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתקין whatsapp עבור windows 11 כשהמטרה היא לחסוך אימולטור כמו הפירסומים שפורסמו
למעשה אני מצליח להפעיל רק whatsapp web דרך החנות Microsoft store ולא לחסוך באימולטור
למישהו יש ידע בנושא?
תודה מראש
אני לא ממש מעודכן
אבל נראה לי שרק אפליקציות מהחנות של אמזון נתמכות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למישהו יש ידע בנושא?
תודה מראש
האפשרות להפעלת אפליקציות apk טרם שוחררה וצפויה להגיע בהמשך (לפחות כמה חודשים)

• הוסף לסימניות
@אברךליטאי
קבוצת הנסיינים?
כתוב כאן שזו תכונה שעדיין לא פעילה
בלתי אפשרי ש @אברךליטאי

ולעצם השאלה בודאי שכן כי מי שלא בביטא לא יכול להתקין
האפשרות להפעלת אפליקציות apk טרם שוחררה וצפויה להגיע בהמשך (לפחות כמה חודשים)

תודה רבה לכולכם
הבנתי
תודה

• הוסף לסימניות
הבנתי שכבר זה נפתח לכל המשתמשים, אלא שצריך להוריד אפלקציות דרך החנות של אמזון - שהיא פותחה רק בארה"ב.
קראתי שיש דרך פשוטה לעקוף את זה ולהפעיל אפליקציות אנדרואיד גם אצלינו בישראל בווינדוס 11.
כאן ראיתי בדרכה לענין https://ik4.es/iw/התקן-והפעל-אפליקציות-אנדרואיד-ב-Windows-11/
אבל אני לא הצלחתי כי זה נראה מאמר מתורגם, וכנראה לא מספיק ברור
אם מישהו מצליח להתקין, נשמח שיעלה הוראות ברורות להתקנה

• הוסף לסימניות
הבנתי שכבר זה נפתח לכל המשתמשים, אלא שצריך להוריד אפלקציות דרך החנות של אמזון - שהיא פותחה רק בארה"ב.
קראתי שיש דרך פשוטה לעקוף את זה ולהפעיל אפליקציות אנדרואיד גם אצלינו בישראל בווינדוס 11.
כאן ראיתי בדרכה לענין https://ik4.es/iw/התקן-והפעל-אפליקציות-אנדרואיד-ב-Windows-11/
אבל אני לא הצלחתי כי זה נראה מאמר מתורגם, וכנראה לא מספיק ברור
אם מישהו מצליח להתקין, נשמח שיעלה הוראות ברורות להתקנה
זה לא נכון.
יש דרכים להתקין WSA ועליו כל אפליקציה רצויה..

• הוסף לסימניות
אם באפשרותך לפרט ולהסביר - נשמח

• הוסף לסימניות
@גלינג אני מנסה ולא מצליח בהוראות הנ"ל. האם תוכל להתקין לי בשליטה מרחוק - בתשלום?
בתודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה