whatsapp whatsapp web

• הוסף לסימניות
היי

יש לי whatsapp במחשב על גבי תוכנה שהורדתי BlueStacks ,אני רוצה שאוכל לפתוח את ה whatsapp ,בלי לפתוח כל פעם BlueStacks .

• הוסף לסימניות
היי

יש לי whatsapp במחשב על גבי תוכנה שהורדתי BlueStacks ,אני רוצה שאוכל לפתוח את ה whatsapp ,בלי לפתוח כל פעם BlueStacks .
תיאורתית, כי לא בדקתי בעצמי:
תצטרך מצלמת רשת שמתחברת בUSB עם כבל למחשב, לוודא שהאימולטור מצליח להגיע אליה (לדוגמה, לנסות לפתוח מצלמה באימולטור ולצלם איתה תמונה).
במידה ותצליח, פשוט כנס לאופציה של מכשירים מקושרים, פתח בדפדפן במחשב ווטצאפ ווב, ותסרוק את הקוד.
תצטרך פעם ב14 יום לפחות לפתוח את הווטאצפ המקורי כדי לא לאבד חיבור.

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמה במחשב .

ניסיתי איתה ,כשהקוד היה פתוח ,זה לא הצליח

אי אפשר עם המצלמה במחשב ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

כך זה התחיל.
WhatsApp Image 2025-07-13 at 2.27.36 PM.jpeg

וכך זה על אמת.
WhatsApp Image 2025-07-13 at 2.25.10 PM.jpeg

ותודה ללקוחות שבוחרים בנו כל פעם מחדש.
מעצבות יש הרבה, מעצבות לוגואים זו מומחיות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה