WIFI ושאר ירקותיו

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יוכל לעזור,

אני כיום עובדת מחוץ לעיר ונוסעת בתחבורה בינעירונית (נוסעת באפיקים לירושלים למי שחשוב...). ברשותי מחשב נייד מהעבודה שדרכו אני מתחברת לעבודה (VPN) ועובדת מהאוטובוס.
עד היום הייתי מתחברת ל WIFI באוטובוס והכל היה בסדר. אמנם עם תעבורת רשת גבוהה, אבל ללא בעיות מיוחדות.
בחודש האחרון אינני מצליחה להתחבר. אייקון הרשת כרגיל נמצא ברשימת הרשתות, אך כשאני מנסה להתחבר, הוא טוען שהחיבור מוגבל ואינו מזוהה.
בהתחלה ניסיתי ללחוץ על - forget this network, ואז זה היה מחדש עובד. כיום זה כבר לא עוזר.

אולי מישהו שם החליט לחסום את המחשב שלי? כלומר לחסום מחשבים המנצלים בצורה גבוהה את רוחב הפס? האם יש דרך לאפס הגדרות מחדש? לגרום למחשב שלי להוות חיבור חדש?

טנקס לעונים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;2418469:
איפוס הגדרות רשת
http://www.digitalcitizen.life/how-reset-all-your-windows-10-network-adapters-just-6-clicks
https://support.microsoft.com/en-us/help/10741/windows-10-fix-network-connection-issues
תנסו לעבוד לפי המדריכים הנ"ל, אם זה לא יעבוד, לענ"ד הבעיה בwifi של האוטובוס, זה אותו אוטובוס קבוע?

תודה. אך לא עזר לי. הבעיה נשארה.
ניסיתי איפוס: netsh winsock reset . ולא עזר.

ניסיתי בכמה וכמה אוטובוסים שלהם. בשעות שונות. ואף אחד לא עבד לי. ולא נראה לי שהם השביתו את ה WIFI שלהם בקווי ירושלים.

עוד רעיונות? אשמח מאד!

• הוסף לסימניות
מה שנותר לבדוק הוא עם מחשב אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;2419858:
מה שנותר לבדוק הוא עם מחשב אחר

תודה!
אנסה להשיג מחשב אחר... אם כי אין לי כל כך מאיפה...
מישהו אולי הצליח להתחבר בחודש האחרון בקוים של אפיקים לירושלים?

טוב נראה לי נעבור לנטסטיק וחסל.

• הוסף לסימניות
ברשת אחרת המחשב מתחבר???

• הוסף לסימניות
שמעתי שהסבירו להם שכדאי להם לכבות בקווים שיש בהם חרדים

תקני סטיק עם רשת (אם זה מחשב של העבודה, כנראה שזה מחשב עסקי , ואת יכולה להכניס את המודם לתוך המחשב) יוצא באיזור 30 שח לחודש בחבילות הזולות.

אם רוב החיבור שלך הוא RDP - זה לא יותר מכמה מאות MB לחודש. כל חבילה תספיק לך.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות ..מה זה חיבור rdp

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2421528:
שמעתי שהסבירו להם שכדאי להם לכבות בקווים שיש בהם חרדים

תקני סטיק עם רשת (אם זה מחשב של העבודה, כנראה שזה מחשב עסקי , ואת יכולה להכניס את המודם לתוך המחשב) יוצא באיזור 30 שח לחודש בחבילות הזולות.

אם רוב החיבור שלך הוא RDP - זה לא יותר מכמה מאות MB לחודש. כל חבילה תספיק לך.

הבנתי. יש באמת מצב שהם כיבו את כל הרשתות. לא רק שזה מוגבל אלא גם הרשת עצמה הפכה סוג של לא מזוהה. כאילו היא רק Etherent.

תודה. כנראה זה מה שאעשה. אא להכניס למחשב. (הגבלות Confidential), אז נעבור לסטיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה