windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח שלך

• הוסף לסימניות
windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח שלך, כך כותבת לי המערכת לאחר הפעלת המחשב לאחר החג...
מישהו התנסה בזה פעם? זה באמת משהו שאני אמור לחשוש, או שזה משהו לא מדאיג?
במידה ואני אמור להתייחס לזה ברצינות, חוץ מגיבוי, מה עוד אפשר לעשות בכדי שהדיסקים יתוקנו?

תודה רבה למקצוענים דכאן.

מדובר על מערכת 7, מחשב נייח.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 65 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ראשית, להתייחס לזה.
לגבות הכל כמובן, ולהיות מוכן להכל.
המחשב יכול לחיות ככה גם שנה ויותר, זה לא אומר שהכל 'הלך'.
כדאי לבדוק עם תוכנה לבדיקת דיסקים (יש גם מובנה במערכת ההפעלה- chkdsk).
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מזל שאתה כאן. תאמין לי :)

יישר כוח על ההעינות המהירה!
כמובן שאפעל עפ"י הוראותיך, ואגבה הכל, ולאחמ"כ אבדוק את הדיסקים..
מקווה שלא יהיו צרות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1398197:
windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח שלך, כך כותבת לי המערכת לאחר הפעלת המחשב לאחר החג...
מישהו התנסה בזה פעם? זה באמת משהו שאני אמור לחשוש, או שזה משהו לא מדאיג?
במידה ואני אמור להתייחס לזה ברצינות, חוץ מגיבוי, מה עוד אפשר לעשות בכדי שהדיסקים יתוקנו?

תודה רבה למקצוענים דכאן.

מדובר על מערכת 7, מחשב נייח.

רמה פלוס שלום רב!
לנו היה את אותה ההודעה במחשב הנייד במשך כמה זמן פניתי לאחד מחבריי הטכנאים ואמר לי שזה כלום וכו וכו'
השתמשנו עם המחשב בשמחה משפחתית ולפני החפלה':) המחשב קרס:mad: בדיקה קצרה לאחמ"כ העלתה כי הדיסק הקשיח הלך לחלוטין תוכנות הכל בכל מכל הלך, למזלנו חוץ מתוכנות אדובי לא היה משהו רציני על המחשב ,
למסקנא כדאי שתגבי ומהר ויפה שעה אחת קודם בהצלחה רבה רבה
דנו על זה בהרחבה פה

• הוסף לסימניות
הפעלתי גיבוי, והוא לא צלח.
בינתיים אני מגבה ידנית את מה שאפשר, ונראה איך נתקדם עם זה..

תודה חברים!

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה ועצה קטנה

נכתב ע"י רמה פלוס;1398424:
הפעלתי גיבוי, והוא לא צלח.
בינתיים אני מגבה ידנית את מה שאפשר, ונראה איך נתקדם עם זה..

תודה חברים!

יכול להיות וסביר שיהיה בעיה כי הדיסק פגום תנסי להעתיק עם התוכנה המצורפת

קבצים מצורפים

• העתקת קבצים פגומים.rar
    KB 322.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1398435:
יכול להיות וסביר שיהיה בעיה כי הדיסק פגום תנסי להעתיק עם התוכנה המצורפת
תודה. ב"ה אין צורך.
גיביתי ידנית את כל החומר בדיסק חיצוני.

העניין דיי מובן לי, זה שהגיבוי של המערכת לא צלח.
המון פעמים, תכונות כאלו שמובנות במערכת, דורשות כל מיני דברים שלא קשורים בהכרח לפעולת הגיבוי ספציפית, וכשהם אינם-הגיבוי לא מצליח. ולכן גיבוי ידני, עזר.

שוב תודה.

• הוסף לסימניות
שמחים בשבילך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה