Windows 10 לא מזהה את כונן הדיסקים

• הוסף לסימניות
הוא לא נמצא שם בכלל, הכונן מקבל חשמל מהמחשב ומחובר גם בחיבור השני.
(בעבר עבד, ייתכן שהפסיק לעבוד מהעדכון האחרון)
למי הפתרונים?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג
נכנסתי לביוס אבל זה כמו סינית עתיקה בשבילי
לא הבנתי שם כלום

• הוסף לסימניות
צלם במצלמה ותעלה לכאן, זה קריטי להבנת התקלה

• הוסף לסימניות
צריך להתקין את Intel® Rapid Storage Technology
כנס לדף הדרייברים של gigabyte (אני מניח שמדובר בלוח שלהם), ולהוריד את הנ"ל לפי הלוח הספציפי שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2274468:
צריך להתקין את Intel® Rapid Storage Technology
כנס לדף הדרייברים של gigabyte (אני מניח שמדובר בלוח שלהם), ולהוריד את הנ"ל לפי הלוח הספציפי שלך.

זה קטע שחזור על עצמו , יש מי שמדבר ויש מי שיודע ....
הייתי בטוח שרק אני עליתי על זה ....

הסיבה להכל נובעת מזה ש MS ניסו (והצליחו לא רע) לזרז את זמן האתחול, וכדי לעשות את זה הם הקריבו כמה פעולות.
אחת מהם היתה סריקת PNP של STORAGE.
בדכ זה באמת לא משנה, כי כמה כבר משתנים הדיסקים הפנימיים במחשב.

יש כמה דרכים לגרום למחשב לעשות בוט מלא , הכי פשוט (לא תמיד זה מצליח , אבל בדכ כן) לעשות לו אתחול של מצב בדיקת זיכרון, לא צריך לחכות שהוא יגמור , בדכ מיד באתחול שאחכ הוא יעלה את ה KERNEL מלא.

או אפשר לעשות לו כיבוי ברוטאלי באמצע שהוא נדלק - זה גכ בדכ מכריח אותו לעשות אתחול מלא.
או להתקין את הRST הנל , שהוא מוסיף פשוט SERVICE של INTEL שמכריח את המערכת לסרוק כל הזמן לשינויים בבקר ה SATA.

או , אבל את זה עדיין לא הספקתי לבדוק, אבל זה חייב לעזור לבטל אתה ה FAST BOOT של הוינ10.
מצב תמונה.

תבדקו ותעדכנו.

קבצים מצורפים

• fast boot.PNG
    KB 45 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה