WINDOWS 8 תחליף למזווזה

• פותח הנושא RE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למיטב ידעתי אין בווינדוס 8 תקיית מזוודה
תמיד אני עושה גיבוי בדרך הזו
מה יכול להיות פתרון חלופי לגיבוי??

• הוסף לסימניות
חפשו בפורום העליתי פעם כמה תוכנות גיבוי טובות.

• הוסף לסימניות
בהצלחה

קבצים מצורפים

• מזוודה win8 .zip
    913 ביטים · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אל דאגה זה נמצא גם ב 8 (לקח לי קצת זמן עד שמצאתי)

כמה שורות ברגיסטרי וזה חוזר

עיין כאן

http://winaero.com/blog/how-to-restore-the-missing-briefcase-feature-in-windows-8-rtm/

ככלל, כמעט לא קיים דבר ש ms הוציאו לגמרי, במיוחד ב 8 , הם בעיקר החביאו דברים כדי שזה לאט לאט יצא משימוש ואנשים יתרגלו להשתמש בכלים מודרניים יותר.

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין מה שרשום שם יש מצב לפרוט

• הוסף לסימניות
לא צריך להבין.
יש להוריד את הקובץ שמצורף להודעה 3, ולהריץ.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מה תחליף למזוזה ? הכוונה למזוודה לא?
עקבתי אחרי התוכן ופחות אחרי הכותרת עד שלא שמתי לב גם אחרי ההארה. חשבתי שב-10 לא צריך או משהו כזה. בכל אופן נראה לי שמצאתי פתרון. אני בודק אותו. כי הקישור שיש בהודעות הקודמות לא עובד אצלי משום מה:confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה