• הוסף לסימניות
היי לכולם,
יש לי מערכת הפעלה של windows 7, ואני רוצה לנסות את windows 8,
מה יקרה אם יהיו לי 2 מערכות הפעלה במחשב?

אשמח לחוות דעתכם!

• הוסף לסימניות
הנתונים משותפים לשני המערכות.
התוכנות, לא.
צריך להתקין כל תוכנה במערכת החדשה, והעדפות התוכנות גם לא משותפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טלי ליפשיץ;905421:
היי לכולם,
יש לי מערכת הפעלה של windows 7, ואני רוצה לנסות את windows 8,
מה יקרה אם יהיו לי 2 מערכות הפעלה במחשב?

אשמח לחוות דעתכם!

תיהני, כמוני, משתי העולמות :)

העניין הוא, שאת המערכת החוקית אי אפשר להתקין התקנה נקייה, אלא רק בגרסת שדרוג.

אני אישית מעדיף לרכוש מערכת חוקית, אבל בינתיים אני מתנסה על כזו שאינה חוקית. בכל אופן אין בזה איסור.

• הוסף לסימניות
אם תתקיני כמו שצריך על מחיצה נפרדת, לא תתבלבל עליו דעתו כלל וכלל,

בתור ברירת מחדל יעלה ה8 ויתן לך אפשרות לבחור (וגם לשנות את ברירת המחדל)

בין המערכות בכל הפעלה.

אמנם מתוך מצב שינה לא תהיה הבחירה הזו.

• הוסף לסימניות
אוף!!!!!!
אז אחרי שהקצתי מחיצה נפרדת, וצרבתי את הקובץ על דיסק, והפעלתי אותו בעייפות מרובה, מתברר שהמערכת מתאימה ל64 סיביות, בעוד שהמחשב שלי פועל על 32.
אכלתי אותה הא?
הייתי צריכה לשמור אמונים ל-windows 7.........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טלי ליפשיץ;905911:
אוף!!!!!!
אז אחרי שהקצתי מחיצה נפרדת, וצרבתי את הקובץ על דיסק, והפעלתי אותו בעייפות מרובה, מתברר שהמערכת מתאימה ל64 סיביות, בעוד שהמחשב שלי פועל על 32.
אכלתי אותה הא?
הייתי צריכה לשמור אמונים ל-windows 7.........
נראה לי שניתן לעשות דיסק אחד 32 והשני- אם היא מערכת הפעלה בפני עצמה ל64.

• הוסף לסימניות
יש לי דיסק עם המערכת להתקנה. כשאני באה להתקין אותה מופיעה לי הודעת שגיאה שאומרת שהמערכת מתאימה ל64 סיביות, אני יכולה ליצור מהדיסק הזה דיסק נוסף שמתאים ל32 סיביות????

היתכן?
טנקס!

• הוסף לסימניות
לא, אתם צריכים להפעיל את המחשב ולהעלות את הדיסק בBOOT.
אחר כך עליכם לבחור באיזה דיסק המערכת תותקן, ושם צריך לבחור דיסק שונה מהדיסק שמותקן עליו עכשיו וינדוס 7.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אז זהו, ניסיתי לעשות כך, אבל התוצאות לא היו מרנינות: הופיע לי מסך שחור ועליו האייקון של ווינדואוס 8, ו-זהו!!!!!!!!!!!!!!!
נראה לי שאינלי מה לעשות יותר.

• הוסף לסימניות
זה לא אמור להיות כך. אבל אין לי מה להוסיף מעבר שאני לא יודע בדיוק מה קורה במחשב של אחרים...

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהמחשב שלך לא מתאים למערכת של 64BIT ודיסק ההתקנה שלך מתאים רק לזה.

לכן את צריכה להוריד את המערכת ל-32BIT.

• הוסף לסימניות
באיזה מחשב מדובר?

לי היה מקרה דומה עם DELL שלאחר ההתקנה הופיע מסך שחור כאילו הוא לא תומך בכרטיס מסך או משהו.
מה שפתר את הבעיה היה עדכון BIOS שDELL עצמה הוציאה כדי לפתור את הבעיה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;905455:
תיהני, כמוני, משתי העולמות :)

העניין הוא, שאת המערכת החוקית אי אפשר להתקין התקנה נקייה, אלא רק בגרסת שדרוג.

אני אישית מעדיף לרכוש מערכת חוקית, אבל בינתיים אני מתנסה על כזו שאינה חוקית. בכל אופן אין בזה איסור.

זה לא כך!
אני גם קניתי גרסת שדרוג (שאגב, בשום מקום הם לא בודקים עם המערכת שלך חוקית [וספציפית הייתה מותקנת לי מערכת של וינדוס 7 לא חוקית. ותכננתי שמקסימום התקין ויסטה (אותה יש לי חוקי) ומשם אשדרג ל8)
בהתחלה באמת התקנתי זאת כשדרוג, אבל זה תופס המון מקום של הווינדוס הישן (תיקייה בשם windows.old)
שאלתי בפורום שלהם, ונאמר לי שאין מה לעשות כי זה רק שדרוג.

החלטתי לנסות בעצמי, הכנסתי את הדיסק, ביצעתי פירמוט לכונן C והתקנתי התקנה נקייה שעבדה מצוין.

כך שאין שום בעיה לקנות שדרוג, ולהתקין זאת בהתקנה נקייה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;906866:
זה לא כך!
אני גם קניתי גרסת שדרוג (שאגב, בשום מקום הם לא בודקים עם המערכת שלך חוקית [וספציפית הייתה מותקנת לי מערכת של וינדוס 7 לא חוקית. ותכננתי שמקסימום התקין ויסטה (אותה יש לי חוקי) ומשם אשדרג ל8)
בהתחלה באמת התקנתי זאת כשדרוג, אבל זה תופס המון מקום של הווינדוס הישן (תיקייה בשם windows.old)
שאלתי בפורום שלהם, ונאמר לי שאין מה לעשות כי זה רק שדרוג.

החלטתי לנסות בעצמי, הכנסתי את הדיסק, ביצעתי פירמוט לכונן C והתקנתי התקנה נקייה שעבדה מצוין.

כך שאין שום בעיה לקנות שדרוג, ולהתקין זאת בהתקנה נקייה.

בהצלחה!

ועם איזה קוד אתה מפעיל את המוצר?

ד"א, לא הבנתי מה הבעיה עם תיקיית Windows.old, אתה פשוט מוחק אותה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;906877:
ועם איזה קוד אתה מפעיל את המוצר?

ד"א, לא הבנתי מה הבעיה עם תיקיית Windows.old, אתה פשוט מוחק אותה...

עם הקוד שהם שלחו לי באימייל.

חששתי למחוק את התיקייה הזו, לא ידעתי אם זה יעשה בעיות.

בכל אופן, ברור שהעדפתי התקנה נקייה לגמרי. אם כבר, אז כבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה