Windows Explorer has stopped working.

• פותח הנושא IE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כשאני מנסה להעתק קובץ ממקום למקום או לדיסק אונקי זה נעצר ואומר שWindows Explorer has stopped working. ואחרי זה Windows is restarting
מדובר בווינדוס 7
חשוב לציין להעביר ממקום למקום כן אפשר רק להעתיק לא הולך

מה זה ??? איך מתפטרים מזה?!?

• הוסף לסימניות
בוא תתחיל מלהריץ את שורת הפקודה כמנהל ושם בחלון השחור לתת את הפקודה sfc /scannow
העלה כאן צילום מסך לאחר שהפעולה תסתיים

• הוסף לסימניות
תודה!
זה יצא ולא עזר כלום

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    KB 31.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אוקי. האם אתה ממכיר את יומן רישום האירועים?
תוכל לזהות את הבעיה הרלוונטית שמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2134746:
אוקי. האם אתה ממכיר את יומן רישום האירועים?
תוכל לזהות את הבעיה הרלוונטית שמה?

אני לא כ"כ יודע מה זה בבקשה תגיד לי מה לעשות יותר מפורט
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשר גולד;2134902:
זה גם יכול להיות דריבר פגום

בסדר, אבל מה עושים ? זה נהיה פיתאום

• הוסף לסימניות
הקפצה:
אולי יש למישהו עצה??

• הוסף לסימניות
האמת שלא שמתי לב שהגבת לי, עכשיו ראיתי.

אני רוצה שתעשה כזה דבר -
תגרום לבעיה לקרות - בכוונה - ושים לב לשעה המדוייקת שבה ההודעה מופיעה באותו רגע.
לאחר מכן גש לחיפוש של ווינדוס וכתוב שם Event viewer - וכשזה יימצא אותו הקש אנטר.

מצד ימין הרחב את Windows Logs, ושם לחץ על שתי התפריטים שסימנתי (application ו system) כל אחד בתורו , בכל אחד מהם בצע את הפעולות הבאות:

סמן את התפריט בכפתור שמאלי, ואז בכפתור ימני, בתפריט שייפתח בחר Filter Current Log ובחלון שייפתח עליך לסמן את שלשת האפשרויות שסימנתי בצילום המסך (critical + warning + error) אז תאשר, ובחלון המרכזי עליך לאתר את האירוע שמקביל לשעה שבה הופיעה הודעת השגיאה, סמן אותו וצלם מסך. לאחר מכן לחץ לחיצה כפולה וגם את החלון שייפתח צלם והעלה לכאן.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 78.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תודה
בAPPLICATION לא פתחתי את החלון השני כי היה אפשר לראות גם כך את כל הפרטים

בSYSTEM עשיתי שתים כי לא ידעתי מה הנכון כי זה היה 21:05 והם שתיהם מאוד קרוב לזמן.
אם חסר תודיע לי ועוד פעם תודה רבה מכל הלב

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 153 · צפיות: 12
  • 2.PNG
    KB 179.7 · צפיות: 13
  • 3.PNG
    KB 186.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בשמחה
ב system לא סיננת נכון ופתחת אירוע שאינו שגיאה כלל.
סנן שוב ושים לב לאירוע עם סימן קריאה אדום שתואם לזמן התקלה

• הוסף לסימניות
גרמתי עוד פעם לבעיה
ואז רק ב APP יצא לי בשעה הזאת אירוע אבל בSYS בכלל לא יצא שום אירוע ועשיתי את זה פעמיים אחד אחרי השני והשתהם זה לא יצא, יכול להיות שמה שצילמתי לפני זה בהודע בכלל לא קשור לזה ולכן גם אין EROR

עוד פעם תודה מעימקא דליבא

קבצים מצורפים

• 4.PNG
    KB 154 · צפיות: 10
  • 5.PNG
    KB 111 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מצויין, פעלת נכון, אם כך הם פני הדברים, כפי שנראה מהנתונים תוכנה בשם my win locker גורמת לבעיה, עליך להסיר אותה, שים לב, אני מניח שמדובר בתוכנה לנעילת קבצים ותיקיות, לפני שאתה מסיר אותה בטל ושחרר את כל הנעילות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2136225:
מצויין, פעלת נכון, אם כך הם פני הדברים, כפי שנראה מהנתונים תוכנה בשם my win locker גורמת לבעיה, עליך להסיר אותה, שים לב, אני מניח שמדובר בתוכנה לנעילת קבצים ותיקיות, לפני שאתה מסיר אותה בטל ושחרר את כל הנעילות.

מה זאת אומרת בטל ושחרר את כל הנעילות? מה זה ואיך עושים את זה?

איך אני מסיר אותו הכי טוב?

וסתם כך איך זה הגיע אלי בכלל??

• הוסף לסימניות
לא בהכרח שיש לך את התוכנה הזו.
הבעיה הרשומה שם, היא בעיה כללית מאד! זה יכול להיות בגלל הרבה מאד דברים.
אם אתה משתמש ב-SSD- של איזו חברה היא?
יכול להיות בעיית זיכרון וייתכן בכלל בעייה במערכת ההפעלה.

האם קרה לך פעם שהמערכת הפעלה קפאה? לחצת על ההתחל וזה כאילו נלחץ אבל לא הגיב וכל המחשב נתקע?

• הוסף לסימניות
בוא תיכנס לתפריט הוספה והסרה של תוכניות ותצלם מסך של כל התוכניות שיש שם.

• הוסף לסימניות
תודה רבנו!
נכתב ע"י פרסומון;2136270:
לא בהכרח שיש לך את התוכנה הזו.
הבעיה הרשומה שם, היא בעיה כללית מאד! זה יכול להיות בגלל הרבה מאד דברים.
אם אתה משתמש ב-SSD- של איזו חברה היא?
יכול להיות בעיית זיכרון וייתכן בכלל בעייה במערכת ההפעלה.
אין לי במחשב הזה SSD

נכתב ע"י פרסומון;2136270:
האם קרה לך פעם שהמערכת הפעלה קפאה? לחצת על ההתחל וזה כאילו נלחץ אבל לא הגיב וכל המחשב נתקע?

לא ממש כך הוא סתם ישן כבר ולעט ונתקע פה שם אבל לאו דווקא כשאני לוחץ על התחל

הפעולה האחרונה שעשיתי לפני שזה קרה היה שהורדתי קובץ של ערכת שפה לאופיס מהקישור הזה ואז לא הלך לי לפתוך אז סגרתי את המחשב לשינה ולמחרת זה קרה רציתי להעביר דרך אונקי למחשב השני וזה לא נתן לי רק כאמור להעביר ולא להעתק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2136286:
בוא תיכנס לתפריט הוספה והסרה של תוכניות ותצלם מסך של כל התוכניות שיש שם.

יש כל כך הרבה תוכנות אני צילמתי רק איפה שכתוב MY WIN LOCKER זה מספיק לך ??

קבצים מצורפים

• 6.PNG
    KB 184.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אוקיי זו תוכנה שנועדה לנעילת והצפנת תיקיות, פתח אותה ליצר ביטחון כדי לוודא שאין לך שם איזשהי תיקיה נעולה במקרה, ואחר כך הסר אותה והפעל מחדש.

• הוסף לסימניות
אחי אין עלך!!!!!

ב"ה זה חזר לעבוד !!:):):)

אני ממש מודה לך אתה מיקצועי אמיתי ועוד עם הרבה סבלנות ואהבת ישראל ממש כל הכבוד!!!

אם יצא לי אני בס"ד בל"נ ימליץ עליך, באיזה עיר אתה נמצא??

קבצים מצורפים

• 7.PNG
    KB 37.5 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה