Windows Live Mail/Outlook

• הוסף לסימניות
ערב טוב.

יש כאן מישהו שמתמצא בתוכנות ווינדוס לייב מייל/אאוטלוק?

ברגע שאני מגדיר את תיבת המייל שלי בתוכנה [למשל; לייב מייל], מיד מיובאים כל המיילים שלי לתוכנה, ואני יכול לעבוד איתה באופן מיידי.
הבעייה היא, שברגע שאני עושה שלח-קבל, הוא מתחיל להוריד את ככככככל המיילים למחשב בצורה פיזית, וזה נוגס לי מהכונן משהו כמו 30gb.

איך אני עוצר את ההורדה הזו? שהמיילים ישארו בתוכנה [כמו שהם מיד בפתיחת התוכנה], ולא לתת להם לרדת למחשב ולגנוב לי משטח הדיסק?

יישר כוח.

• הוסף לסימניות
כולם במקלטים? :(

אני לא אוהב להקפיץ אשכול שנפתח לפני בקושי שעתיים,
אבל מי שיראה את זה במהלך הלילה, שידע שזה חשוב לי עד למאוד!

יישר כוח גדול.

• הוסף לסימניות
א קיצער, אין אופצייה כזו.
ביררתי וחפרתי בהגדרות התוכנה ובהגדרות הgmail, והסקתי שהמיילים חייבים לרדת למחשב.
למה? כובע. אבל זו המציאות..

לפחות בשביל שזה לא יורגש, צריך לשנות את מיקום איחסון המיילים מC [ברירת מחדל] לD.
כך שאם מישהו יתקע פעם עם כונן C מפוצץ, שיחשוב לרגע אולי הוא משתמש עם אחת מתוכנות האלו, ואחרי שהוא ישנה את מיקום האיחסון, הוא יקבל ברגע אחד עשרות GB פנויים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אפשרות אחרת היא לעשות מיילים לשליחה בלבד ולא לקבלה.

• הוסף לסימניות
ואם אתה צריך גם מיילים לקבלה?

אתה מבין שזה לא רלוונטי... :)

אבל תודה בכל אופן על ההתייחסות.

• הוסף לסימניות
בצורה די מוזרה דווקא היום עשיתי לעצמי אחד כזה רק לשליחה, ברור שזה אינו מתאים לכל אחד.
בכל אופן יש לי תא אפור במוח שדווקא כן מתעקש שאפשר לקבל הודעות בלי לייבא את כל הפמליא, אם אני אמצא אני ידווח.

• הוסף לסימניות
אם זה POP3 על חשבון הג'ימייל
צריך להגדיר בג'ימייל שיאפשר POP3 רק לדואר שיגיע מעתה והלאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1312275:
א קיצער, אין אופצייה כזו.
ביררתי וחפרתי בהגדרות התוכנה ובהגדרות הgmail, והסקתי שהמיילים חייבים לרדת למחשב.
למה? כובע. אבל זו המציאות..
יש אופציה בהגדות של ג'ימייל כפי שכתוב בתגובה הקודמת

• הוסף לסימניות
חברים, הלוואי שהייתם צודקים.
אבל עוד לפני שפתחתי את האשכול חפרתי בהגדרות imap ו-pop הן בgmail והן בתוכנה, ואין אופצייה כזו.
אין אופצייה שהמיילים ישארו רק בתוכנה, דהיינו בשרתי ווינדוס בלבד, ולא ירדו למחשב בצורה פיזית.

פתחתי את האשכול בכדי לקבל אינפורמציה שאולי לא חשבתי עליה..
אבל כל הנאמר לעיל כבר נבדק ביסודיות ולא העלה ארוכה לבקשתי.

תודה רבה בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה