Windows XP | "עזרה ותמיכה" ו"שיחזור מערכת" לא נפתחים

• הוסף לסימניות
גם לא במצב בטוח.

לא התגלו וירוסים

מה זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
בקשר לשחזור מערכת תראה אם זה יעזור.
  1. לחץ על התחל, לחץ על לוח הבקרה ולאחר מכן לחץ לחיצה כפולה על מערכת.
  2. לחץ על הכרטיסייה שחזור מערכת.
  3. ודא כי תיבת הסימון בטל את שחזור המערכת לא נבחרה. לחלופין, ודא כי תיבת הסימון בטל את שחזור המערכת בכל הכוננים לא נבחרה.
  4. לחץ על אישור
בקשר ל"עזרה ותמיכה" תנסה את זה.

כנס להתחל
הפעלה
services.msc
תחפש שמה Help and Support
קליק ימני על זה והפעל מחדש..

תעדכן

• הוסף לסימניות
שחזור מערכת - תיבת הסימון לא מסומנת, השחזור אמור להיות פעיל

services.msc - מביא לי את החלון שירותים אבל מלבד "שירותים (מקומי)" בצד ימין, אין שום דבר אחר, וגם בצד שמאל (בתיבה הגדולה יותר) ריק לגמרי.

• הוסף לסימניות
מתי ניסית בעבר לעשות שחזור מערכת או להפעיל את עזרה ותמיכה?

• הוסף לסימניות
לא יודע מתי פעם אחרונה שזה עבד, זה לא מחשב שלי.
אבל אני יודע שזה עבד בעבר הלא רחוק.

• הוסף לסימניות
אתה נכנס כמנהל?
הסרתם תוכנות לאחרונה?
במנהל התקנים מופיעה לך דברים?

• הוסף לסימניות
לאחר בירור קצר.
כנראה זה וירוס שפגע לך במערכת.

תנסה להריץ את התוכנה הזאת

לחץ. - הפעל - אני מסכים - תן לו לרוץ לאחר מכן סגור
הפעל מחדש

ותעדכן

קבצים מצורפים

• MicrosoftFixit50198.rar
    KB 183.2 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה